Arda Turan’ın mesajları ifşa oldu: Her şeyi yakacağım!

‘Gizli Fon Dolandırıcılığı' olarak Türkiye'nin gündemine giren denizbank eski şube müdürü seçil erzan, aralarında Fatih Terim, Atilla Baltaş, Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Çolakoğlu'nun da yer aldığı dosyada yeni gelişmeler yaşandı.. Fatih Terim ve Arda Turan ile mesajlaşmaları dava dosyasına girdi. Parasını alamayan Turan'ın “benim kayışı kopardın' diye yazdığı görüldü.

03.01.2024-09:51 - (Son Güncelleme: 03.01.2024-17:36) Arda Turan’ın mesajları ifşa oldu: Her şeyi yakacağım!

Yüksek kârlı gizli fon dolandırıcılığı davasında tutuklu sanık Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan önce kırdığı ileri sürülen cep telefonundaki mesaj kayıtlarına ulaşıldı. Erzan'ın, Fatih Terim, Atilla Baltaş, Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Çolakoğlu'nun da aralarında yer aldığı müştekilerle yazışmaları 553 sayfalık dava dosyasına girdi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava dosyasına gelen raporda, Terim'in Erzan'a, 'Bakırköy'de bulunan özel bankacılık merkezi şubesindeki hesabından 3 milyon 889 bin 557 liralık vadeli mevduat hesabı açıldığı, faiz oranının yüzde 17,6, vade sonundaki net faiz kazancının ise 1782,74 lira olduğu' şeklinde mesaj ilettiği görüldü. Bir başka mesajda; Erzan'ın Terim'e, "4 milyon 67 bin 412 lira dönüşümüz vardı. 177 bin 834 lira için elden aldırdım. Kalan 3 milyon 889 bin 577 lirayı günlük yaptırdım, kulüp gönderdiğinde bugün yarın bu tutara ekler bağlarız. Ayırmamız gereken tutarı fona atarız hocam" yazdığı görüldü.


Seçil Erzan’ın tüm sorumluluğu üstlendiği mesajlar ortaya çıktı

Seçil Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmalar ise şöyle:

A.T: Sana bir gram güvenmiyorum . Bana Çorlu'dayım deyip Fatih hocadan imza alıyorsun.

S.E: Almaya gittim geri döndüm.

A.T: Ömrümde düşmediğim hale düşürdün beni. Çarşamba benim için sondu.

S.E: Hâlâ sözümün arkasındayım.

A.T: Ve aynen dediklerimi yapacağım bu akşam o para gelmeyecek.

S.E: Gelmezse birlikte gideriz.

A.T: Benim kayışı kopardın bakalım ne oluyor.

S.E: Koparma ne olur koparma. Olmuş işi bozma.

A.T: Sana imzasız kayıtsız 15 milyon dolar nakit aktardım. Ben o adama parayı götüreceğim. Her şeyi yakmassam ..... çocuğuyum. Bizi oyalarsın ha... Bu işin sorumlusu kim hemen onun numarasını atıyorsun. Seni yalancı.

S.E: Benim tek sorumlusu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal