Arda Turan futbolu bıraktı: Veda videsou büyük tepki çekti

Avrupa klüplerinde futbol oynayan, Galatasaray'ın sevile oyuncusu Arda Turan futbolu bıraktı. Turan, futbola veda ettiği videoyu eşi Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalında yayımladı. İşte detaylar...

12.09.2022-15:16 - (Son Güncelleme: 12.09.2022-16:17) Arda Turan futbolu bıraktı: Veda videsou büyük tepki çekti

Geln son dakika bilgisine göre, Galatasaray'ın sevilen isimlerinden Arda Turan futbolu bıraktı.  Arda Turan veda haberini eşinin YouTube hesabından yapılan paylaşımla duyurdu. Bir dönem taraftar ile sorunlar yaşayan ve yurt dışında futbola devam eden Turan, tekrar turda dönmüş ve aşığı olduğu Galatasaray’da futbola devam etmişti. Dönem dönem tartışmalara da neden olan Arda Tura, eşinin YouTube kanalında yayımlanan video ile futbola veda ettiğini açıkladı.

Arda Turan futbola veda etti

Aslıhan Doğan Turan, eşinin futbola veda videosunu kanalında yayımlayarak, 'Eşim, başarılarla dolu futbolculuk kariyerini bugün noktalıyor. O hayatını milyonlarla paylaştı, ben de onunla... Bana ve ailene yaşattığın, yaşatacağın her şey için teşekkür ederiz. Ayrıca eşime bu vedayı benim kanalım vasıtası ile yaptığı için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal