Arda Turan Araba Koleksiyonuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Tekrar sarı-kırmızılı takıma transfer olan Arda Turan, Aslıhan Turan ile birlikte ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Transfer oluşunun ardından ise garajına yeni bir araba daha ekledi.

09.10.2020-12:53 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-12:40) Arda Turan Araba Koleksiyonuna Bir Yenisini Daha Ekledi

Her transfer olduğu takım sonrası yeni bir otomobil alan ünlü futbolcu, 9 sene sonra tekrar Galatasaraya döndü. Transfer olduktan sonra ise yine araba alan Arda Turan, servet harcadı.

12 yaşından beri top oynadığı Galatasaray takımına dönen ünlü futbolcu, galeri gibi olan garajına bir araç daha ekledi.

4 MİLYON HARCADI

Yıldız futbolcu, yaklaşık olarak 10 milyon TL’lik garajına bu sefer Audi RS6 aldı. Özel yapım olan otomobil için Turan, 4 milyon TL harcadı.

Ailesi genişledikçe geniş araba tercih eden Arda Turan, Aslıhan Turan ile evlilikleri devam ediyor. Ayrıca Aslıhan Turan, önceden verdiği röportajda 4 çocuk planladıklarını açıklamıştı.

ARABA KOLEKSİYONU

2011’de Atletico Madrid’e transfer olduğu zaman BMW alan Turan, 4 yıl sonra Barcelona takımına geçtiğinde de Ferrari F12 Berlinetta arabasını da koleksiyona almıştı.

2018’de Barcelona’dan Başakşehir’e geçerken Mercedes E serisi otomobil alan ünlü futbolcunun garajında, aynı zamanda bir Bentley Bentayga ve Lamborghini Gallardo da eklemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal