Arda Güler'in aklı fikri EURO 2024'te

Real Madrid'in milli yıldızı Arda Güler, bu sezon İspanyol deviyle süre almakta zorlansa da Montella'nın milli takım davetine odaklandı. Bu sezon ise toplamda ne kadar süre alacağı da Türk taraftarlar tarafından merak konusu oldu. İşte detaylar...

21.02.2024-21:11 - (Son Güncelleme: 21.02.2024-21:11)

Sezon başında Fenerbahçe’den bonuslarla beraber 30 milyon euroya Real Madrid’in yolunu tutan genç Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklarla sezonu açmıştı. Sakatlığını atlatmasının ardından zaman zaman forma şansı olsa da Arda’nın aklı fikri EURO 2024’te. 

Arda’nın aklı milli takımda

Defansa Central'in haberine göre; Arda Güler için 1. öncelik Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te A Milli Takım formasını giymek olacak. Arda Güler'in kiralık olarak başka takımda oynamadığı ve maç eksiği belirtilirken Real Madrid'in genç yıldızı kiralık göndermeye sıcak bakmadığı da ifade edildi. Ancelotti’nin geçtiğimiz günlerde de “Arda Güler artık ilk 11 oynayabilecek düzeyde” açıklaması sonrası milli yıldızın bu hayali daha da gerçekleşmeye itiliyor. Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 5 maça çıksa da gol ya da asist katkısı üretemedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal