Arda Güler 2 ay sonra sahalara döndü: Oynayacağı ilk maç belli oldu

Real Madrid’de forma giyen genç yıldız Arda Güler, 2 aylık sakatlık sürecini tamamen atlatarak takımla beraber çalışmalara katıldı. İşte detaylar…

22.09.2023-16:18 - (Son Güncelleme: 22.09.2023-16:18)

La Liga’da Atletico Madrid ile derbi maçına çıkacak olan Real Madrid’de hazırlıklar devam ederken 2 aydır sakat olan milli futbolcumuz Arda Güler’in sahalara dönmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Real Madrid'de futbolcular önce salonda çalışma gerçekleştirirken daha sonra sahada topa sahip olma ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Real Madrid'in Fenerbahçe'den Transfer ettiği Arda Güler, dizinden geçirdiği sakatlık sebebiyle uzun süre formasından uzak kalmıştı. Sakatlığını tamamen atlatan Arda Güler, Real Madrid'in bugünkü antrenmanının bir bölümünde takımla çalıştı.

Arda Güler Antreman

Oynayacağı ilk maç belli oldu

Haber7’nin yer verdiğine göre; Arda Güler'le birlikte Vinicius Jr.'ın da idmanın bir bölümünde takımla çalıştığı belirtildi.

Öte yandan AS'ın haberine göre Arda Güler, derbi sonrası iç sahada oynanacak Las Palmas maçının kadrosunda yer alacak.

Maçın gidişatına göre Arda Güler'in Real Madrid formasıyla Las Palmas maçında ilk kez süre alması bekleniyor.

Bu arada Carlo Ancelotti birkaç gün önce yaptığı açıklamada Arda Güler'in pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacağını belirtmişti. Genç futbolcunun tahmin edilen süreden önce geri dönmesi teknik heyeti sevindirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal