Archenemy film konusu ve oyuncuları

Netflix'in orjinal yapımlarından birisi olan Archenemy filminin konusu ve oyuncuları ie ilgili bilgilerin yanı sıra film yorumları ve IMDb puanı ile ilgili detaylar yazımızın içeriğinde yer almaktadır. İşte, Archenemy filmi ile ilgili detaylar ve ve filmi tek parça, full HD türkçe dublaj izleme yolları..

12.06.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-13:18) Archenemy film konusu ve oyuncuları

İlk olarak 10 Aralık 2020 yılında yayınlanan Archenemy filmi Netflix dijital yayın platformunun orjinal filmi olarak listelerde yer almaktadır. Aksiyon ve Fantastik Macera tür içeren Archenemy filmi, yayınlandığı süreçte iyi oranda ses getirmiştir. Filmin yönetmenliği Adam Egypt Mortimer'e aittir ve filmin yapımcılığı ve senaryosu da yine Adam Egypt Mortimer tarafından yürütülmüştür.

Netflix platformlarından ek parça, full HD türkçe dublaj izlenebilen filmin süresi 1 sa. 30 dakikadır. Film yorumlarına istinaden verilen IMDb puanı ise 5'tir.

Archenemy filminin konusu ve oyuncuları

Archenemy film konusu

Max Fist, başka bir zamanda ve başka bir boyutta yaşar. Yaşadığı boyuttan dünyaya düşen Max Fist, kendisini sürekli özel güçleri olan bir süper kahraman olarak görür fakat kimseyi buna bir türlü inandıramaz. Dünya'ya geldiğinde Hamster isimli bir gençlle tanışır ve onunla güzel bir dostluk kurar. Sadece Hamster onu özel güçleri olduğuna inanır. Max’in anlattıkları sonrası onun süper kahraman olduğuna ve dünyaya başka bir boyuttan geldiğine yalnızca Hamster inanmaktadır.

Archenemy filminin konusu ve oyuncuları

Archenemy film oyuncuları

Joe Manganiello – Max Fist

Skylan Brooks – Hamster

Zolee Griggs – Indigo

Paul Scheer – Krieg

Amy Seimetz – Cleo Ventrik

Glenn Howerton – The Manager

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal