Arama kurtarma çalışmalarına katılan madenciden duygu dolu sözler

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan maden işçileri canlı yayında kurtarma çalışmaları sırasında yaşadıklarını anlattı. Mikrofon uzatılan bir maden işçisi "Hiç canınızı düşünmüyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt gözleri doldurdu.

13.02.2023-09:03 - (Son Güncelleme: 13.02.2023-17:56)

Kahramanmaraş’ta yaşanan yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremlerin yıkıcı etkisinden sonra arama kurtarma çalışmalarına katılan madenciler canlı yayında yaşadıklarını aktardılar.

Madencilerin "Bizim canımız yok şu an, canımız Türkiye" sözleri dinleyenlerin gözlerini doldururken arama kurtarma çalışmalarını ne kadar fedakarca yaptıklarını ortaya koydu

Bizim canımız Türkiye

'Bizim canımız şu an Türkiye'

Kahramanmaraş’ta kurtarma çalışmalarına katılan bir maden işçisine NTV canlı yayınında muhabir, "Canınızı hiç düşünmüyor musunuz o tehlikeli anlarda?" sorusunu yöneltti. Maden işçisinin verdiği yanıt ise, "Bizim canımız yok şu anda. Bizim canımız şu anda Türkiye. Bizim için sorun yok. Sonuna kadar" cevabını verdi. Cevaba tanıklık edenler duygu dolu anlar yaşadı.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal