27.03.2021-10:51 (Son Güncelleme:02.12.2022-17:47)


1

McClure seyir halindeyken bozulan aracını son anda kenara çekmeyi başardı ve genç kadın paniklemeye başladı. McClure derhal yakınlardaki bir benzin istasyonuna gidip yardım istemeye karar verdi.



2

Tam o sırada evsiz bir adam aracın içine girmesini ve kapıları kilitlemesini söyledi. Genç kadın da evsiz adamı dinledi ve beklemeye koyuldu.



3

Dakikalar sonra evsiz adam elinde benzin bidonuyla geldi. Son 20 dolarını cömertçe Kate için harcamıştı. Evsiz adamın adının daha sonra Johnny Bobbitt Junior olduğu anlaşıldı.



4

34 yaşındaki eski ambulans şoförü bir yıldır sokakta yaşıyordu. Bir yıl önce Philadelphia’da aldığı iş teklifi için buraya gelmişti ancak son anda onu işe almaktan vazgeçmişlerdi.



5

İşe alınmayacağını öğrendiği gün geceyi sokakta geçirdi. Derken günler, haftalar, aylar ve hatta bir yıl geçti ve adam sokakta yaşamaya devam etti.



6

Genç kadının zor durumda olduğunu anlayan Johnny hiç tereddüt etmeden cebindeki son para olan 20 doları onun için harcadı. İşte film gibi hikaye her şey böyle başladı. Kate, kendisine iyilik yapan adama bir şekilde teşekkür etmek istedi. Her gün erkek arkadaşıyla beraber Johnny’nin bulunduğu yerden geçerek ona para, yiyecek ve giyecek bıraktılar. Haftalar



7

boyunca çift, Johhny hakkında daha fazla bilgiye sahip oldu. Sokaklara nasıl düştüğünü de anlamaya başladılar. Hatta uzun süredir girmediği Facebook hesabındaki fotoğraflara bile baktılar. Kate, Fotoğraflarını görünce, Ben de aynı duruma düşebilirdim dedim şeklinde bir ifadede bulundu.



8

Evsiz adamın yaptığını duyanlar onu tanımak ve haberlerde yer vermek istediler. Ülkenin önemli haber kanallarında yer alan adamın hayatı ardından tamamen değişti ve adeta bir kahraman gibi tepki verildi. Birçok yardım ve iş teklifi alan adamın hayatı tamamen değişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR