19.10.2021-09:07 (Son Güncelleme:19.10.2021-10:44)


1

YENİ MACBOOK PRO TANITILDI

YENİ MACBOOK PRO TANITILDI

Yeni etkinlikte en çok merak edilen ürün Macbook Pro oldu. Etkinliğin temasının "zincirlerinden koparılmış" olması, Macbook Pro'nun özelliklerine yakışır cinsten. Şık ve yenilenmiş tasarımıyla görücüye çıkan laptop, artık daha yumuşak kenarlara sahip. Bir önceki sürümde herkes tarafından şikayetle karşılanan dokunmatik alandan da kurtulmuşlar.



2

2 farklı boyutta çıkacak olan Macbook Pro, 14,2 inç ve 16,2 inçlik iki farklı ekrana sahip. Yüzde 60 kalın bir ekrana sahip Macbook Pro, en büyük yeniliğini donanımında barındırıyor.



3

M1 PRO DONANIMA SAHİP

M1 PRO DONANIMA SAHİP

Macbook Pro'nun yeni modelinde bir önceki sürümde olan M1'in geliştirilmiş versiyonu M1 Pro olacak. 10 çekirdeğe sahip işlemci, normal M1 işlemcilerden yüzde 70 daha iyi performansa sahip. 16 gb RAM'e sahip Macbook Pro, 512 gb'lık hafızaya sahip. M1 Pro, ilk versiyondan iki kat yüksek performansa sahipken M1 Max'in gücü M1 Pro'nun da iki katı. Macbook Pro'nun fiyatları 24 bin TL'den başlayıp 40 bin TL'ye kadar yükseliyor.



4

AIRPODS 3 TANITILDI

AIRPODS 3 TANITILDI

Kablosuz kulaklığın mucitlerinden Apple, yeni versiyonunu tanıttı. Üçüncü versiyonuyla karşımıza çıkan Apple, AIRPODS 3'ü görücüye çıkardı. İş ve dış tasarımı yenilenen AIRPODS 3, yeni özelliği Spatial Audio ile 3D ses deneyimi sunuyor. Apple müşterilerine sinema deneyimi vaat ediyor. Suya karşı dayanıklı olan kulaklığın bataryası da eskisine oranla daha uzun gidiyor. Ön siparişi başlayan AIRPODS 3'ün fiyatı Türkiye'de 1999 TL'den başlayacak.



5

HOMEPOD MINI GELİYOR

HOMEPOD MINI GELİYOR

Türkiye'de şu anlık satışa çıkmayan ama ileride çıkması beklenen Homepod Mini görücüye çıktı. 5 farklı renk seçeneğine sahip olan Homepod Mini, tahmini olarak 1000 TL'ye Türkiye'de ileride satılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR