Apple Store neden kapandı? Apple Store ne zaman alışverişe açılacak? Apple yeni ürünler yolda!

Apple bu akşam WWDC 22 adında bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlik öncesi Apple Stre kapandı. Mağazada yeni ürünlerin yer alacağı bilgisi ise teyit edildi. İşte detaylar...

06.06.2022-16:27 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-16:27) Apple Store neden kapandı? Apple Store ne zaman alışverişe açılacak? Apple yeni ürünler yolda!

Apple bu akşam 20.00'da Apple Worldwide Developer Conference (WWDC) yani ülkemizdeki tabiriyle Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı düzenleyecek. Bu akşam düzenlenecek konferans ilk etap olacak. Amaç yazılım geliştiricilerin bir araya gelmesi olan bu konferanstan en büyük beklenti ise yeni teknolojileri görmek olacak. Bu konferans öncesinde ise Apple Store kapandı.

Son dönemde iyice artmaya başlayan iddialara göre etkinlikte M 2 işlemci kullanan ilk dizüstü model MacBook Air tanıtımı yapılacak. Bu haberlerden önce zaten 3ç taraf satıcılar yeni çıkacak M2 Mac mini modelini listelediler bile.

Apple Store kapandı, yeni ürünler eklenecek

Şu sıralar teknoloji meraklılarının tamamının gözü bu akşam düzenlenecek etkinlikte. İnsanlar bu etkinlikte tanıtımı yapılan iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS 13 ve tvOS 16 işletim sistemlerini beklese de asıl beklenti sürprizlerde olacak.

Apple Store buna istinaden kapatıldı. Bu akşamki konferanstan sonra açılması bekleniyor. Apple'dan gelen açıklama ise şu şekilde;

"Gelişmeler yükleniyor. Apple Store’da güncellemeler yapıyoruz. Apple TV uygulamasında ve apple.com’da online yayınlanan etkinlikten sonra mağazamızı tekrar ziyaret edebilirsiniz."

Apple konferansta en az 2 yeni cihazını duyuracak gibi duruyor. Bu ikisi M2 işlemcili Mac mini ve Mackbook Air. Aynı zamanda geçen dönemlerde yenilenmiş olan iMac modelini de bu konferans sırasında görebilmemiz mümkün.

Tam bu sıralarda gelen TRT bandrol ücretlerine zam haberi ve dolar kurunun yükselişi, Apple Store'un kapanmasından sonra tekrar açıldığında fiyatlara etki edeceği de beklentiler arasında...

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal