08.06.2021-09:13 (Son Güncelleme:08.06.2021-14:04)


1

FACETIME YENİ 'YÜZ' BULUYOR

FACETIME YENİ 'YÜZ' BULUYOR

Apple'ın geçen yıl duyurduğu uzaysal ses sistemi yeni iOS 15'le birlikte Facetime'a geliyor. Böylelikle, görüntülü konuşma platformunda etkileşimin gerçekliği artacak.



2

Apple tarafından belirtilen özelliklere göre konuştuğunuz biriyle aynı odada gibi hissedebileceksiniz.



3

Makine öğrenmesiyle desteklenen Facetime, dışarıdaki sesleri engelleyebilecek ve çok net bir iletişime olanak sağlanmış olacak.



4

Aynı zamanda, FaceTime'a SharePlay adındaki bir özellik ekleniyor. Biriyle konuşurken müzik ya da film paylaşımı yapabileceksiniz.



5

FOTOĞRAFLARLA SOHBET EDİLEBİLECEK

FOTOĞRAFLARLA SOHBET EDİLEBİLECEK

iOS 15 ile birlikte grup sohbetlerinde fotoğraf paylaşımına kolaj özelliği getiriliyor. Fotoğraflar bölümünde size özel bağlantılar paylaşılabilecek ve size gönderilen fotoğrafları ayrıca görebileceksiniz.



6

Yeniden tasarlanan bildirimler, bildirim gönderen kişinin fotoğrafı ya da uygulamanın ikonunu daha büyük gösterecek. Biriken bildirimler için de bildirim özeti özelliğini çıkartacak.



7

Focus adı verilen özellik gereksiz görülen bildirimleri sessize alacak. Focus özelliğinde telefonu iş moduna alırsanız iş e-postaları vb. bildirimler dışında diğerleri sessize alınacak.



8

APPLE WALLET'E KİMLİK EKLENEBİLECEK

APPLE WALLET'E KİMLİK EKLENEBİLECEK

Yeni Apple Wallet özelliği sayesinde bina giriş kodunuzu telefona ekleyebileceksiniz. Ayrıca, otelde verilen odaya giriş kartını iPhone'a aktarabileceksiniz.



9

HARİTALAR VE HAVA DURUMU

HARİTALAR VE HAVA DURUMU

Hava durumu uygulamasında tasarım değişecek ve uygulamanın grafikleri hava durumuna göre farklılaşacak. Gece modu yeniden düzenleniyor ve 3D modellemelere ağırlıklı olarak yer verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR