Apple bu hafta ortalığı karıştıracak! Hem yeni ürün getirecek hem de Türkiye fiyatlarına zam yapacak

Apple bu hafta içerisinde ortalığı karıştıracak haberleri peş peşe duyurmayı düşünüyor. Alınan bilgiler doğrultusunda; bu hafta yeni ürünler çıkaracağını eski ürünlerin Türkiye’deki fiyatlarına ise zam yapacağı aktarıldı.

04.03.2024-11:19 - (Son Güncelleme: 04.03.2024-11:19) Apple bu hafta ortalığı karıştıracak! Hem yeni ürün getirecek hem de Türkiye fiyatlarına zam yapacak

Genellikle yeni ürünlerini bir etkinlik doğrultusunda duyuran Apple'dan bu sefer farklı bir yöntem Apple meraklılarını bekliyor. Bu hafta yapacak olduğu duyuru kapsamında yeni ürünler tanıtılacak. Aktarılan bilgiler arasında hangi ürünlerin tanıtılacağının belirsiz olduğu söylenirken, tanıtımlara ek olarak Türkiye’deki fiyatlara da zam yapılacağı paylaşıldı.

Bu hafta Apple’dan yeni ürünlerin tanıtımı yolda

Alınan bilgiler doğrultusunda bu hafta içerisinde Apple'ın yeni ürünlerin tanıtımı yapılacağı konuşuluyor. Özellikle; Apple'ın son dönemlerde sıklıkla tercih edilen Macbook air, Ipad air, Ipad pro gibi ürünlerinin yanı sıra söz konusu olan bu haftaki tanıtımda Apple Pencil, Magic Keyboard gibi yepyeni ürünlerin aksesuarların tanıtılması planlananlar arasında. Genellikle bir etkinlik düzenleyerek ürünlerin tanıtan Apple'dan bu sefer herhangi bir etkinlik duyurusu söz konusu değil. Ancak yapılan haberler doğrultusunda bu hafta içerisinde etkinlik yerine ürünlerle ilgili birçok video ve reklam yapılarak tanıtımın gerçekleşeceği paylaşıldı. Kısacası bu hafta içerisinde, yeni ürün bekleyen Apple meraklılarının yüzleri güleceğe benziyor. Özellikle aksesuar konusunda yepyeni ürünlerle Apple severlerin karşısına çıkacak. Markanın belirlediği fiyatlar konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Apple ürünlerine zam

Peki Apple’ın bu hafta içerisinde tanıtacak olduğu ürünler neler? Hangi ürünlerin Apple stoklara eklenmesi bekleniyor?

  • Wi – Fi 6E ve Bluetooth 5.3 destekli M3 çipli yeni 13 inç
  • Wi – Fi 6E ve Bluetooth 5.3 destekli M3 çipli yeni 15 inç
  • Apple TV
  • İpad Pro için yeni Magic Keyboard
  • İpad Pro için yeni Apple Pencil
  • İphone kılıfları
  • Apple Watch kayışları

Türkiye'de Apple ürünlerine zam gelecek

Apple bu hafta içerisinde yeni ürünlerini tanıtacağı gibi, vatandaşları hüsrana uğratacak bir haberi daha verecek. Alınan bilgiler doğrultusunda Türkiye özelinde Apple ürünlerine zam yapılması beklenenler arasında. Marka bir önceki zam sürecinde ülkedeki kur artışını baza almıştı. Söz konusu zam; dolar 28,90 TL sularındayken uygulanmıştı. Şu anda hali hazırda dolar kuru 31,41 TL seviyelerinde seyrederken zam yapılması durum da, en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Apple ürünlerine zam

Bu hafta içerisinde tanıtılacak olan yeni ürünlerin videoları ve reklamları, ek olarak da yapılacak olan zammın Apple Newsroom sayfasında duyurulması beklenenler arasında.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal