Apple AirPods 3 Ne Zaman Çıkacak?

Teknoloji sektörü denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Apple, kablosuz yeni kulaklığı için geri sayıma başladı. Daha önce tanıtılan AirPods Pro isimli kulaklık, aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod gibi özellikleri ile kullanıcı beklentilerini karşılamıştı. Peki Airpods 3 ne zaman çıkacak?

15.02.2021-15:16 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-15:16) Apple AirPods 3 Ne Zaman Çıkacak?

Apple, son çıkardığı modelin ardından daha gelişmiş bir kablosuz kulaklık modeli için kolları sıvadı. Şirkete yakın isimlerden biri olan Ming-Chi Kuo tarafından hazırlanan rapora göre, tasarlanan yeni airpods modeli bu sene mart ya da nisan ayında tanıtılacak. Yeni çıkacak kablosuz kulaklıklar da tasarım açısından AirPods Pro ile benzer olacak. Peki Apple AirPods 3 ne zaman çıkacak?

APPLE AIRPODS 3 NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Ming-Chi Kuo'dan aktarılan bilgiler doğrultusunda, yeni AirPods modelinin özellikleri AirPods Pro ile benzer çizgide yer alacak. Pil kapasitesinin arttırılması ve çipinin yenilenmesi ile yapay zeka fonksiyonunu daha fazla sunabileceği merak ediliyor.

AIRPODS 2'NİN YERİNİ ALABİLİR

Apple'ın, çıkacak yeni kulaklığıyla beraber AirPods 2‘yi satıştan çekeceği iddia ediliyor. Apple’ın online satış sitesinde ve mağazalarında şu anda AirPods 2 ve AirPods Pro satılıyor.

AIRPODS 3 KAÇ TL OLACAK?

AirPods Pro’nun fiyatı ortalama olarak 2 bin TL civarlarında. AirPods 3‘ün ülkemizdeki çıkış fiyatının da 2300 TL ile 2800 TL arasında olacağı tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal