Antepli dizisi ne zaman başlıyor? Antepli dizisi oyuncuları ve konusu

Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Antepli dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Beklentinin büyük olduğu Antepli dizisinin başrollerinde ki isim herkesi şaşırttı. Antepli dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak isimler haberimizde

19.04.2022-10:25 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-10:25) Antepli dizisi ne zaman başlıyor? Antepli dizisi oyuncuları ve konusu

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yer alacak Antepli dizisi 2022-23 yılları arasında olacağı duyuruldu. Aile dizisi olarak çekimleri başlayan dizi geniş bir ailenin etkileyici hikayesini ele almaktadır. OGM Pictures'in yapımıyla başlatılan Antepli dizisi aşiretin güzel kızına hayat verecek isim açıklandı. İşte Antepli dizisinin başrolünde yer alacak o isim..

Antepli dizisinin oyuncuları

Antepli başrol oyuncusu

Afra Saraçoğlu

1997 yılında Mersin'de dünyaya gelen Saraçoğlu, üniversite hayatını oyunculuk üzerine tamamlayarak ilk projesi İkinci Şans adlı film olmuştu. Devamında ise ekranların sevilen yüzü olmasıyla Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde devamlılık gösterdi. Ünlü isim Tolga Sarıtaş ile partner olan Saraçoğlu'nun projesi ise Kötü Çocuk filmi oldu. Daha sonra ise internet dizisi olarak Yeşilçam'da Çağatay Ulusoy ile başrolde yer aldı. Güzelliği ile de gözlerini kamaştıran Afra Saraçoğlu, 1.70 cm boyunda olup 48 kilodur. Özel hayatı hakkında merak edilenler ise sevgilisi olup olmadığı oldu. Kendi gibi oyuncu olan Mert Yazıcıoğlu ile ilişkileri devam etmektedir.

Yeni başlayacak dizi olan Antepli'de ise aşiret kızı olarak ekranlara geçmeye hazırlanan Afra Saraçoğlu başrolde yer alacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal