Antalya'ya 5 Sene Sonra Kar Yağdı

Antalya'da 5 sene sonra kar yağdı. Vatandaşlar doya doya karın tadını çıkardı.

17.02.2021-09:54 - (Son Güncelleme: 17.02.2021-09:54) Antalya'ya 5 Sene Sonra Kar Yağdı

Antalya Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü de salı günü itibariyle havalar soğumaya başlayacağını ve çarşambadan itibaren de Kaş, Elmalı, Korkuteli, İbradı, Akseki, Gündoğmuş gibi ilçeleri ve hatta Döşemealtı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı beklenildiği uyarısını yapılmıştı. Hava sıcaklığının 0 dereceye düştüğü Antalya'da şehir merkezinin Döşemealtı ve Kepez ilçelerinin yüksek kesimlerine kar yağdı. En son 23 Aralık 2016 tarihinde Kepez üstüne yağan kar bölgeyi beyaza bürümüştü. Sokak lambalarına yansıyan toz şeklinde kar yağışını yurttaşlar akıllı telefon kamerasıyla görüntüleyip sosyal medya ağlarında paylaştı. Bazı yurttaşlar ise Güver Uçurumu mevkiinde otomobillerinden inip kar yağışını izledi.

Diğer taraftan Finike sahili ve Kaş ilçesinde etkili olan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü. Denize sıfır olan Finike sahilinde akşam üzeri etkili olan karda yurttaşlar kar topu oynadı. Mutluluklarını dile getirdi. Kaş ilçesinde araç üzerine biriken kara yurttaşlar 2021 senesi yazdı.

Diğer taraftan kızıyla beraber hareket halindeyken Engin Korkmaz ve kızı Cemre Korkmaz, kızının isteği üzerine otomobilini yol kenarında durdurup kar yağışını izledi. Kızının kar görme isteğini kırmadığını söyleyen Engin Korkmaz, 'Böyle bir fırsatı değerlendirmek istedik. Kızımla birlikte evde oturuyorduk kar yağıyor diye balkona çıktı. Ben de beraber yüksek yerlere çıkalım istedim. Sırf kızım mutlu olsun diye buraya geldik ' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal