08.04.2022-17:03 (Son Güncelleme:29.06.2022-16:48)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, küme düşme hattında yer alırken göreve Nuri Şahin'in gelmesinin ardından muhteşem bir yükseliş yakaladı.



2

Her geçen hafta Nuri Şahin yönetiminde performansını yükselten Antalyaspor, arka arkaya aldığı galibiyetlerle birlikte Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattından çıkmayı başardı.



3

TivibuSpor ekranlarına konuşan Antalyaspor teknik patronu Nuri Şahin oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Nuri Şahin, yaptığı açıklamalarda ;



4

Nuri Şahin : Avrupa standartlarının üzerinde bir tesisimiz var. Burada olmaktan dolayı hem ben hem ailem çok mutluyuz. Burada bir ceza tahtamız var oyuncular için ve en fazla cezayı Ghacha alıyor olabilir. Hocalık dönemimdeki en büyük cezayı o yedi şu ana kadar. Artık jenerasyon değişiyor. O yüzden insanları anlamak artık çok önemli. Herkesin kendini doğrulayabileceği bir ortam oluştu. Ben oyuncularımın sadece hocası değil onların yakını da olmaya çalışıyorum.



5

Nuri Şahin : Saha içi işin en kolayı. Hocalık yapmak isteyen insan futbolu bir şekilde biliyordur. Emre Belözoğlu mesela, Başakşehir'i izlerken büyük keyif alıyorum. Aynı şekilde Ömer Erdoğan'ın Hatayspor'u. Ancak asıl önemli olan saha dışı. Futbolcular tesise geldiği zaman mutlu olmalı. Herkese samimi yaklaşmaya çalışıyorum. Bir oyuncuyu neden oynatmadığımı yalan söylemeden anlattığım için oyuncular bana daha çok güveniyor. Futbolun en önemli parçası futbolcular.



6

Nuri Şahin : Antalyaspor'a geldiğim zaman artık futbolu Almanya dışında oynamaya karar vermiştim. Ya Türkiye'de yada Amerika'da oynamak istiyordum. Amerika'ya gitmeyi çok istiyordum ancak pandemi girdi araya. Daha sonra Ali Şafak Öztürk bana kendimi çok değerli hissettiren bir proje sununca Antalyaspor'a geldim.



7

Nuri Şahin : 6-7 senedir teknik direktörlük hayalim vardı ancak Antalyaspor'a teknik direktör olmak için değil futbolcu olarak gelmiştim. Teknik direktörlük kararı almadan önce en çok danıştığım isim Jürgen Klopp oldu. Tuchel döneminde de geçirdiğim sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalmıştım ve o dönemde taktik toplantılara girerek kendimi hocalığa hazırlamaya başladım.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR