Antalyaspor Beşiktaş maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları - Antalya BJK maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Süper Lig’de günün en dikkat çekici maçı Antalyaspor Beşiktaş maçı olacak. Zorlu karşılaşma için nefesler tutulurken futbol severler Antalyaspor Beşiktaş maçını nereden şifresiz izlerim? Antalyaspor Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar hangileri? Gibi soruları internet üzerinden araştırıyor. İşte Antalyaspor Beşiktaş maçını şifresiz izlemek için yapılması gerekenler...

06.05.2023-16:59 - (Son Güncelleme: 06.05.2023-16:59) Antalyaspor Beşiktaş maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları - Antalya BJK maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Spor Toto Süper Lig’de 33. haftanın açılış karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Ufak da olsa şampiyonluk şansı bulunan siyah beyazlılar, Antalyaspor deplasmanından galip dönerek Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybını bekleyecek. Ligde kısmen rahat bir konumda bulunan Antalyaspor ise Beşiktaş’ı mağlup ederek iyice rahatlamak istiyor. Kritik maçın başlamasına kısa bir süre kala futbol severlerin aklında ‘’Antalyaspor Beşiktaş maçını nereden şifresiz izlerim? Antalyaspor Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar hangileri?’’ gibi sorular bulunuyor. Peki Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Antalyaspor Beşiktaş maçı 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 19.00’da Corendon Airlines Park’ta başlayacak. Mücadele Bein Sports 1’de şifreli olarak yayınlanacak.

Antalyaspor Beşiktaş

Antalyaspor Beşiktaş maçı hakemi kim?

Antalyaspor Beşiktaş maçının hakemi Mete Kalkavan olacak.

Antalyaspor Beşiktaş maçını nereden şifresiz izlerim?

Antalyaspor Beşiktaş mücadelesini şifresiz olarak ekranlara getirecek kanallar belli oldu. Buna göre Saat 19:00'da başlayacak müsabakayı Ukrayna'da yayın yapan MEGOGO Football 3 kanalı canlı olarak ekranlara getirecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal