Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maç boyunca rakibine büyük üstünlük kuran Sarı-lacivertli takıma galibiyeti, yeni transfer Perotti getirdi. Fenerbahçe bu skorla maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

02.11.2020-19:17 - (Son Güncelleme: 03.11.2020-03:33) Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe

'ÖNEMLİ ANLAR'

1'Maç Başladı

3' BİR KAFA! Sosa bir kez daha sağ kanattan takımını atağa çıkardı. Onun ortasına arka direkte Pelkas kafayı vurdu, top kaleci Boffin'in üzerine gitti.
 
5' MÜTHİŞ POZİSYON! Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Gökhan'ın kullandığı taç atışında Samatta son çizgiden kafayla topu çevirdi, gerilerden gelen Valencia da yine kafayla çok sert bir vuruş yaptı ancak top az farkla üstten auta gitt
 
6' Fenerbahçe kontrolü tamamen eline aldı. Sarı-lacivertliler özellikle sağ kanattan çok etkili ataklar geliştiriyor.
 
7' Antalyaspor maçın ilk dakikasından sonra ilk kez çok adamla rakip yarı alanda top çeviriyor.
 
8' Fenerbahçe şimdi yeniden topun kontrolünü sağladı ve rakip sahaya yerleşti.
 
10' BOFFIN ÇIKARDI! Rakip sahanın ortalarından kazanılan serbest vuruşta Sosa ortaladı, penaltı noktası üzerinden Serdar Aziz'in kafa vuruşunda köşeye giden topu Boffin son anda çıkardı.
 
12' YİNE KAÇTI! Fenerbahçe yine çok etkili geldi. Soldan Caner'in ortasında Pelkas bıraktı, kale alanı önündeki Samassa kontrol sonrası pasını çıkardı. Valencia'nın gelişine vuruşunda top üstten dışarı çıktı.
  
14' Gökhan sağ kanattan taç atışını kullandı. Samatta, Pelkas'a Pelkas da yanındaki Ozan'a kafayla topu çevirdi. Ozan'ın ceza alanının ilk metrelerinden çektiği volede top çerçeveyi bulmadı. Aut..
 
17' Bu kez Fenerbahçe sağ kanattan geldi. Gökhan'ın ortasında Mert'in sektirdiği top kornere çıktı. Fenerbahçe için yine duran top şansı....
 
18' ÇİZGİDEN ÇIKTI! Caner'in köşe vuruşundan ortasına ön direkte Samatta yere doğru müthiş bir kafa vuruşu yaptı, direk dibindeki Mert Yılmaz topu çizgiden çıkardı.
 
23' Etkili paslarla atağa çıkan Fenerbahçe'de Luiz Gustavo uzaklardan şutunu çekti, yerden giden top kaleci Boffin'de kaldı.
 
35' Fenerbahçe tehlikesi...Gökhan'ın ara pasıyla bir anda ceza alanı sağ çaprazında boş kalan Sosa'nın kale alanına çevirmek istediği topu savunma son anda kornere yolladı.
 
44' Serdar Aziz'in tedavisi saha içinde devam ederken VAR'dan da Bahattin Şimşek'e pozisyonu izleme tavsiyesi geldi.
 
44' KIRMIZI KART! Hakemin VAR odasına çağrılmasından sonra hakem, Adis Jahovic'e kırmızı kart gösterdi.
 
46' Bu arada ilk yarının sonuna en az 4 dakika ilave edildi.
 
45+4' İLK YARI SONA ERDİ
 
49' Gool! Fenerbahçe Enner Valencia'nın sağ kanattan açtığı ortada Ozan Tufan'ın sert şutuyla 1-0 öne geçti.
 
52' GOL Orgill'in defans arkasına doğru kaldırdığı topta Podolski ceza alanına girerken ayağının üstüyle şık bir vuruş yaptı ve Altay'ın üzerinden topu ağlara yolladı: 1-1
  
55' AZ FARKLA! Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Tisserand ön direkte müthiş bir kafa vuruşu yaptı, top az farkla üstten auta gitti.
 
56' YİNE KAÇTI! Caner sol kanattan bir kez daha müthiş bir köşe vuruşu kullandı. Kale alanı içinde bu kez Samatta bomboş durumda kafayı vurdu, top yine üstten auta gitti
 
59' İNANILMAZ ŞUT! Fenerbahçe direkleri dövmeye başladı! Ceza yayının gerisinden Luiz Gustavo çok sert vurdu, üst direğe çarpan top çizginin önüne düştü.
  
63' CISSE KAFAYI VURDU! Fenerbahçe yine kanattan geldi. Bu kez Gökhan'ın sağ kanattan ortasına Papiss Cisse kale alanının önünde kafayı vurdu, top üstten dışarı çıktı.
 
67' Fenerbahçe kendi sahasında kaptığı topla ani atağa çıktı, sol kanatta Caner'in pasına Perotti yetişemeyince top Antalyaspor'a geçti.
  
71' Perotti'nin ceza alanına doldurduğu topta Cisse dönerek vuruşunu yaptı. Savunmadan seken topu önünde bulan Valencia'nın şutunda top kornere çıktı. Ancak Valencia için bayrak havadaydı. Ofsayt...
 
83' Goool! Sonradan oyuna dahil olan Diego Perrotti ilk maçında penaltıdan golünü atarak skoru 2-1'e taşıdı!
 
89' Maçın sonuna en az 7 dakika ilave edildi.
 
89' Perotti sol kanattan son çizgiye hareketlendi. Topu ayağından aşınca savunma araya girdi. Aut...
 
90+7 Kırmızı Kart! Sinan Gümüş önce topa vurduğu için daha sonra hakeme omuz attığı için ard arda 2 sarı kart ile oyun dışında kaldı

 'MAÇ SONA ERDİ'

'2 TAKIMIN SON DURUMU'

Ligde 2. sırada yer alan Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son 3 maçını kazanan sarı-lacivertli takım çıkışını sürdürmek ve maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturmayı amaçlıyor. Akdeniz ekibi ise Tamer Tuna ayrılığı ve farklı Başakşehir yenilgisi sonrası kazanıp moral bulmak istiyor.

'İLK 11'LER'

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Nuri, Podolski, Orgill, Kudriashov, Jahovic, Gökdeniz, Mert, Bünyamin, Veysel.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Serdar, Caner, Gustavo, Sosa, Ozan, VaL Pelkas, Samatta

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal