Antalya’daki özel okulda yangın çıktı 3 sınıf küle döndü!

Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir okulda meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı öğrenilen yangında maddi hasarların olduğu tespit edildi.

21.02.2024-14:40 - (Son Güncelleme: 21.02.2024-14:40)

Özel okulda meydana gelen Yangın nedeniyle öğrenciler arasında kısa süreli panik yaşanırken; öğrenciler ve öğretmenler evlerine gönderildi. Ayrıca 3 sınıfta ciddi maddi hasar meydana geldi.

Kısa süreli panik yaşandı!

Antalya'da özel bir okulda yangın

Bugün sabah saatlerinde Çarşı Mahallesi'nde bulunan Özel Hamdullah Eminpaşa Okulunda meydana geldiği öğrenilen yangında öğretmenler ve öğrenciler arasında panik yaşandı. Hızlıca bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Klima arızası yangın çıkardı!

AA’dan ulaşılan bilgilere göre, giriş katındaki boş bir sınıfta bulunan klimadaki arıza sebebiyle yangın çıktı. İhbar üzerine okula çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevlerin iki sınıfa sıçraması sebebiyle öğrenciler öğretmenler tarafından acil bir şekilde okul bahçesine ve bahçenin dışarı kısmına doğru çıkartıldı. İtfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale ederken, 3 sınıfın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Antalya'da özel bir okulda yangın

Öğrenciler eve gönderildi!

Hem itfaiye ekiplerinin işlerini daha kolay ve pratik yapma amacıyla hem de yaşanan panik havası sebebiyle, okul yetkilileri, okulda öğrenim gören öğrencilerin tedbir amaçlı evlerine gönderildiğini belirtti.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal