Antalya'daki Maske Kavgası Kanlı Bitti

Antalya'da meydana gelen olayda, fırın sahibi dükkanına maskesiz girmeye çalışan şahsı içeri almadı. Daha sonra dükkana arkadaşları ile gelen şahıs fırın sahibine saldırdı ve bacağından yaraladı.

07.04.2020-14:58 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-17:04)

Coronavirüs salgınıyla ilgili olarak alınan birçok kararın arasında maske kullanımı zorunlu hale geldi. Bazı vatandaşlar bu konuya dikkat ederken bazıları ise uyarıları ve yasakları dikkate almadı. Son olarak Anltaya'nın Kepez ilçsinde bulunan fırına bir şahıs maskesiz olarak girmek istedi. Fırının işletmecisi olan Cihan D. ise maskesiz olduğu için şahsı dükkana almadı. Bu durum üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Daha sonra Cihan D.'nin tartıştığı kişi daha sonra yanında 3 kişi ile tekrar fırına geldi ve işletmeciye saldırdı. Şüpheliler yanlarında getirdiği bıçak ile fırın işletmecisini bacağından yaraladı. Cihan D. kendisini dükkanın içine atarken, şüpheliler arabadan aldıkları sopa ile fırının içine girdi. Araya giren personeller ve müşteriler şüphelileri engelledi. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, durum sağlık ekiplerine bildirildi. Cihan D. hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri eşkalini belirledikleri şüphelileri kısa süre sonra gözaltına aldı.

Yaşanan olay ise fırının güvenlik kameralarına yansıdı. İşletme Müdürü olan Nihat Bayır ise konuyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Bayır yaptığı açıklamada, "Maskesiz gelen müşterimizin bir tanesi uyarılınca ters tepki veriyor. Tartışma çıkıyor ve gidiyor. Sonra kişi arkadaşlarını alıp geri geliyor. Ardından bir tatsızlık yaşanıyor. Patronumuzu ve bir elemanımızı darp edip olay yerinden ayrılıyorlar. Patronumuzda küçük bir yaralanma var. Bu önlemleri insanımız için alıyorlar. Böyle bir olayın olması hoş olmadı. 4-5 kişilerdi. Bir işletmeci olarak vatandaşımız için aldığımız önlem sonrası böyle bir olay olması bizi üzdü." dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal