Antalya’daki Konyaaltı Plajı'nda Kısıtlama Öncesi Yoğunluk Oluştu

Antalya'da vatandaşlar Konyaaltı Sahiline akın etti. Hem kısıtlama öncesi vaktini değerlendiren hem de sıcaklardan bunalanlar plajda denize girerek ferahladı.

28.05.2021-17:21 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-17:44) Antalya’daki Konyaaltı Plajı'nda Kısıtlama Öncesi Yoğunluk Oluştu

Türkiye’de koronavirüs sürecinde alınan önlemler kapsamında başlayacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde Antalya sahilleri doldu taştı. Konyaaltı Sahiline sıcaktan bunalan ve kısıtlama öncesi vakitlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar akın etti. 

HİSSEDİLEN SICAKLIK 25 DERECEYİ BULDU

 Sıcaklığın 24 derece nem oranın ise yüzde 70 ölçüldüğü şehirde sahile gelenlerin bazıları denizde yüzdü bazıları ise sahilde güneşlenmenin keyfini sürdü. Hava sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü sıcaklık nemle bir araya gelince hissedilen hava sıcaklığı ise 26 dereceyi buldu. Tatil için plaja gelenlerden bir kaçı çadır kurarak keyfini ikiye katladı. 

KISITLAMADA TURİSTLER SERBEST OLACAK

Diğer yandan bugün koronavirüs önlemleri sonrası gerçekleşecek kısıtlama pazartesi saat 05.00'e kadar sürecek. Bu sürede Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya'da da sadece kısıtlamadan muaf sektörlerin çalışanları ile turistler dışarı çıkabilecek. Turistler 56 saatlik kısıtlama süresi boyunca şehir plajlarında olabilecek. Yerleşik yabancılar ise kısıtlama dahilinde dışarı çıkamayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal