Antalya'daki "Çukur Çetesi"ne yönelik "Kafes-24" operasyonunda aranan zanlılar yakalandı

Antalya'da faaliyet gösteren ve "Çukur Çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik Kafes-24 operasyonu düzenlenmiş, operasyon kapsamında 25 kişi tutuklanmıştı. Bu kapsamda aranan 1 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

23.01.2024-17:49 - (Son Güncelleme: 23.01.2024-17:49) Antalya'daki "Çukur Çetesi"ne yönelik "Kafes-24" operasyonunda aranan zanlılar yakalandı

Antalya Kemer Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ve Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı yürütümünde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından "Çukur Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik 25 Aralık 2023'te başlatılan "Kafes-24" operasyonu kapsamında, firari F.T'nin yakalanması için detaylı çalışmalar başlatılmıştı.

43 Zanlı gözaltına alındı

Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçede düzenlenen operasyonda gözaltına alınan zanlı, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Antalya'da,"Çukur Çetesi"ne yönelik Kafes-24 operasyonunda 43 zanlı gözaltına alınmış, 29 Aralık'ta adliyeye sevk edilen zanlılardan 25'i tutuklanmış, 18'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal