Antalya'da Yasağa Uymayan Gençler Şehri Birbirine Kattı

Antalya'da sokağa çıkma yasağına rağmen otomobil ile dışarı çıkan gençler kenti birbirine kattı. Polisler gençleri yakalarken, iki gence de çeşitli suçlardan dolayı 10 bin liraya yakın para cezası kesildi.

25.04.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-17:36)

Coronavirüs salgını nedeniyle 31 ilde 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, ekipler yasaklara uymayanlara yönelik uygulama yaptı.

Antalya'da Ali Uysal ve Alihan Yüksel sokağa çıkma yasağına rağmen otomobille trafiğe çıktı. Uygulama yapan polislerin dur ihtarını uymayan gençler kent merkezine doğru yöneldi. İkinci uygulama noktasında da durmayan gençler daha sonra Isparta yoluna doğru gitti.  Polis ekipleri gençlerin peşine takılırken, kısa süre sonra gençler yakalandı. Araç ve gençlerin üzerinde yapılan aramada suç unsuruna rastlanmadı. Yakalandıktan sonra korkan Uysal, "Dedim o kadar arkadaşıma yapma diye, onu götürün. Değer mi abi değer mi, kaçma yapma diyorum. El frenini çekmeye çalıştım olmadı. Ne olacaktı 3 bin lirayı yiyip gidip işimize bakacaktık. Serik'te de ceza yemeyelim diye durmadık." dedi.

KİŞİ BAŞI 10 BİN LİRAYA YAKIN PARA CEZASI KESİLDİ

Gençlere, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 3 bin 150'şer liranın yanı sıra; 'dur' ihtarına uymama, polise mukavemet, ters yönde gitmek ve diğer konulardan yaklaşık kişi başı 10 bin liraya yakın para cezası verildiği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal