Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

Antalya’da uyuşturucu ticareti yapan şüphelilerin evlerine baskın yapıldı. Düzenlenen baskına 2 bin 500 polis, 318 ekibin katıldı. Operasyon sırasında, evine baskın yapılan zanlı rahat tavırları dikkat çekti. Zanlı vurdumduymaz bir tavırla gazetecilere dönüp ‘Çek de yakışıklı çıkalım usta’ dedi.

17.03.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-10:11) Antalya’da Uyuşturucu Operasyonu Yapıldı

Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ticareti yaptığı düşünülen şahıslara yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda, Muratpaşa, Kepez ve Aksu ilçelerinde önceden tespit edilen yaklaşık 200 adrese 2 bin 500 polis, 318 ekibin katılımı ile eş zamanlı dev şafak operasyon yapıldı.


‘ÇEK DE YAKIŞIKLI ÇIKALIM USTA’

Düzenlenen operasyona, Özel Hareket Polisleri ve narkotik dedektör köpekleri de katıldı. Hava destekli süren operasyonda, çok sayıda şüpheli yakalanırken, uyuşturucu maddeleri ile ateşli silahlar yakalandı. Operasyon sırasında evine baskın yapılan bir şüphelinin rahat tavırları dikkat çekerken, gazetecilere dönüp ‘Çek de yakışıklı çıkalım usta’ deyişi kameralara yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal