Antalya’da motorsiklet kazası can aldı: Genç sürücü hayatını kaybetti! Annenin sözleri yürekleri dağladı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde seyir halinde olan Cavit Özyiğit, karşı yoldan gelen bir otomobille çarpıştı. Yaşanan kaza sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç sürücünün annesi ise sözleriyle yürekleri dağladı.

06.09.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 06.09.2022-11:49) Antalya’da motorsiklet kazası can aldı: Genç sürücü hayatını kaybetti! Annenin sözleri yürekleri dağladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Güzeloba 1870 Sokak'ta yaşanan kazada, 07 HG 860 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 07 AKK 294 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle ise Cavit Özyiğit motosikletinden fırlarken, otomobil sürücüsü de hafif yaralı olarak yaralandı. Ağır yaralanan 22 yaşındaki Cavit Özyiğit, çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaşanan kaza sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Genç sürücü hayatını kaybetti

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitiren 22 yaşındaki Cavit Özyiğit’in yakınları, gencin ölüm haberiyle gözyaşlarına boğuldu. 

Antalya motorsiklet kazası

Annenin sözleri yürekleri dağladı

Olay yerine gelen Cavit Özyiğit’in annesi, ‘’Morgda üşür Cavit'imi eve götüreyim." sözleriyle yüreklere ateş düşürdü. 

Kaza yerine gelen polis ekipleri, ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem alarak araçları, çekici yardımıyla otoparka çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal