Antalya'da Bir Eve Giren Polis Evde Gamalı Haç Sembolü Buldu

Antalya'da tek başına yaşayan şahıs öldü sanılarak polise ihbar edildi. Şahsın evine gelen polis ekipleri duvarda ve tavanda gamalı haç sembolleri buldu. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

14.04.2018-20:03 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-19:56) Antalya'da Bir Eve Giren Polis Evde Gamalı Haç Sembolü Buldu

Antalya'da uzun zamandır dışarı çıkmadığı için öldüğü zannedilen Ali Y.'nin evine polis eşliğinde girildi. Yalnız yaşayan ve psikolojik problemleri olduğu öne sürülen Ali Y. evde bulunmazken, duvara ve tavana çizilmiş gamalı haç sembolleri bulundu.

Olay, Kepez ilçesi Karşıyaka Mahallesi 3239 Sokak'taki 3 katlı apartmanın giriş katındaki dairede gerçekleşti. Dairede tek başına yaşayan ve psikolojik problemleri olduğu öne sürülen Ali Y.'yi uzun zamandır görmeyen komşuları durumu polise ihbar etti. Olay yerine giden polis birimleri, dairenin kapı ve pencerelerinin kilitli olması sebebiyle içeri giremedi. Kapının açılması için itfaiye birimlerinden yardım isteyen polis, savcıdan da eve girebilmek için izin aldı.

Ali Y.'nin tedaviye gereksinim duyabileceği düşünülerek sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Nöbetçi savcılık tarafından verilen iznin sonrasında kapı çilingir yardımıyla açıldı. İçeri giren polis ve sağlık görevlileri Ali Y.'yi evde bulamadı. Zeminde halı ya da kilim olmazken evin tüm pencerelerinin siyah örtü ile kapatıldığı dikkat çekti. Evin duvarlarına ve tavana ise gamalı haç işaretleri çizildiği görüldü. Ali Y'nin kendisine ait bir vesikalık fotoğrafı koyduğu aynaya ise 'Gestapo Kowalski' yazması dikkat çekti.

Polis, evdeki gamalı haç sembılü ve 'Gestapo Kowalski' yazısından görüntü aldı. Ali Y.'nin bulunması için soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal