Antalya'da Bebeğinin Boğazına Bıçak Dayayan Baba: Kendimi Kaybettim

Antalya'da nikahsız eşi ile tartıştıktan son 4 aylık bebeğini kaçırmaya çalışan baba, bebeğin boğazına bıçak dayadı. Polisler şahsı bacağından vurarak etkisiz hale getirirken, şahıs, "Bana çocuğu vermeyince bir anda kendimi kaybettim." dedi.

04.05.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 04.05.2020-17:03) Antalya'da Bebeğinin Boğazına Bıçak Dayayan Baba: Kendimi Kaybettim

Olay, dün Antalya'nın Manavgat ilçesi Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde medyana geldi. Alınan bilgilere göre hakkında uzaklaştırma kararı bulunan E.Ş., çocuğunu görmek için nikahsız yaşadığı R.A.Ç.'nin evine gitti. Kapının önüne gelen R.A.Ç.'den çocuğu zorla almaya kalkışan E.Ş., bebeği aldı ve kadını sokağın ortasında darbetti. 

Daha sonra olay yerinden bebek ile birlikte uzaklaşmak isteyen E.Ş., mahallelinin ihbarı üzerine gelen polis tarafından durduruldu. E.Ş. kendisini uyaran polislere küfürlerle karşılık verirken, elindeki bıçağı bebeğinin boğazına dayadı. E.Ş. sonrasında, "Ne konuşuyorsunuz, doğratmayın bu çocuğu bana." diyerek uzaklaşmaya çalıştı. Tüm uyarılara rağmen tehditler savurmaya devam eden E.Ş.'nin etrafı Yunus Emre Parkı'nda sarıldı. 

Polisin uyarılarına rağmen tehditlerinden vazgeçmeyen ve bıçağı bebeğinin boynuna dayayan E.Ş., polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yere yığılan E.Ş.'nin üzerine polisler atlarken, bebek alınarak uzaklaştırıldı.

4 aylık bebek annesi R.A.Ç.'ye teslim edilirken, E.Ş., tedavisi için Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki tedavinin ardından taburcu edilen E.Ş., Manavgat Adliyesi'ne getirildi. E.Ş. ifadesinde, "Orada bana çocuğu vermeyince bir anda kendimi kaybettim. Kucağından çocuğu alarak eve gitmek istedim. Çok pişmanım." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal