Antalya'da Alt Geçit Göle Döndü

Antalya’da sağanak ardından adeta göle dönen alt geçitlerde araç şoförleri mahsur kaldı. Şoförlerden biri, su dolan aracının üstüne çıkarak uzun müddet kurtarılmayı bekledi. Vatandaşlar, tıkanan mazgalların açılmasının akabinde kurtarıldı.

14.12.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 14.12.2020-12:17)

Antalya’da geçen gün başlayan ve bugün gece saatleri itibariyle kuvvetini arttıran sağanak yağış ile kuvvetli rüzgar turizm şehrinde yaşamı olumsuz etkiledi.

Sağanak yağışın hızını arttırmasıyla Antalya’da pek çok yerde su bastı. Aşırı yağış sebebiyle alt geçitler neredeyse göl oldu. O esnada alt geçitte olan 2 araç ise su dolu geçidin altında arızalandı.

Mahsur kalan araç şoförleri başına gelenler karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Mahsur halde kalan şoförlerden biri, su düzeyinin yüksek oluşu sebebiyle araçlarının üzerine çıkarak uzun müddet çaresizce kurtarılmayı bekledi.

Belediye görevlilerinin gelerek, tıkanan mazgalları açmasının ardından su düzeyi düşürüldü. Azalan su düzeyi ile birlikte araçlarından inenler kurtarıldı.

Arabalardan birisi minibüs de çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken öteki araç şoförü aracını çalıştırarak alt geçitten ayrıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal