Antalya Valisi, Hortum Faciasına İlişkin Açıklama Yaptı: 1 Ölü, 11 Yaralı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, hortum faciasına ilişkin açıklamada bulundu.

24.01.2019-17:56 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-17:53) Antalya Valisi, Hortum Faciasına İlişkin Açıklama Yaptı: 1 Ölü, 11 Yaralı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, hortum faciasına ilişkin açıklamada bulundu.

Karaoğlu, yaptığı açıklamada yaşanan hortumla ilgili olarak "1 ölü, 11 yaralımız var, ikisinin durumu ciddi. Bir kız çocuğumuz Kemer'de Kuzderesi'nde kayboldu, arama çalışmalarımız sürüyor" dedi.

"1 KIZIMIZ KAYIP, ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR"

Antalya'da geçen haftadan beri etkisini gösteren olumsuz hava şartlarını sebebiyle devletin tüm birimlerinde önlemler alındığını bildiren Antalya Valisi Münir Karaloğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, "1 ölü, 11 yaralımız var, birinin durumu ciddi. Bir kız çocuğumuz Kemer'de Kuzderesi'nde kayboldu, arama çalışmalarımız sürüyor. Kızımız annesiyle arabadaymış. Aracı hortum dereye atıyor. Annesi kurtuluyor, üniversite öğrencisi 20 yaşlarında kızımız kayıp, arama çalışmalarımız devam ediyor." açıklamasında bulundu.

VALİ, YARALILARI ZİYARET ETTİ

Yağışın etkili olduğu Antalya merkezi ve başlıca Kumluca, Finike, Kemer bölgelerinde ilkyardım ve hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Karaloğlu, Kemer Devlet Hastanesi'nde yatan yaralılara ziyarette bulundu.

Dün geceden itibaren bölgede etkisini gösteren yağış ve hortum sonucu, seralar, tarım arazileri dahil olmak üzere bir çok araç ve bazı binalar hasar gördü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal