Antalya Baro Başkanı’ndan Ahlaksız Paylaşımlar

Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan, İBB eski başkanı Kadir Topbaş’ın ölümü ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı ahlaksız ve terbiyesiz paylaşımlar büyük tepki topladı.

15.02.2021-12:43 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-12:43) Antalya Baro Başkanı’ndan Ahlaksız Paylaşımlar

Koronavirüse yakalandıktan sonra uzun süren mücadele sonucunda vefat eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş ile ilgili sosyal medyada hukukçu, avukat ve baro başkanı olduğu belirtilen bir kişinin saygısız ve ahlak sınırları dışındaki paylaşımları utandırdı.

Antalya Barosu Başkanı olduğunu öne süren Avukat Polat Balkan, Kadir Topbaş’ın vefatı üzerine çirkin sosyal medya paylaşımlar yurttaşlar tarafından tepki ile karşılandı. 


Kadir Topbaş’ın ölüm haberini 'Kadir Topbaş'ın ardından Melih Gökçek'i bekliyoruz!' cümlesi ile duyuran Balkan, seviyesiz ve terbiye dışı paylaşımlarını sürdürdü. Bir twitinde de kadir topbaşa hakaret etti. Merhum başkan Topbaş’ın 'iyi biri olmadığı'nı öne süren Balkan, şu çirkin paylaşımı yaptı:

'Bir yanım toprağı bol olsun diyor. Bir yanımsa başka: Kim olduğu, bağlantıları vs en iyi yine AKP yöneticileri tarafından bilinen, İstanbul'a yaptıkları, Gezi'deki tutumu, Hainler Mezarlığı, siyasal İslamcı kimliği vs düşünüldüğünde Kadir Topbaş iyi biri değildi. Ölüm temizlemez!'


TAM BİR İSLAM CAHİLİ

Başkan Balkan, Kadir Topbaş’ın vefatı ile ilgili yaptığı paylaşımda kelimenin tam anlamı ile bir İslam cahili olduğu da ortaya çıktı. 'Bir yanım toprağı bol olsun' cümlesi ile bu cehaletini ortaya koyan Balkan’la sosyal medya kullanıcıları dalga geçtiler.

Müslüman olsun olmasın, herkes bilir ki, Müslüman ölüye 'toprağı bol olsun' denmez, Allah’tan rahmet dilenir.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal