Annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği bebeğin sağlık durumu nasıl, kurtuldu mu? O bebek'ten sevindiren haber...

Geçtiğimiz gece Diyarbakır'da bebeğine şırıngayla çamaşır suyu içirdiği öğrenilen anne ile ilgili son gelişmeler belli oldu. Bebeğin son durumu nasıl? Anne ceza aldı mı? Olayla ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

20.03.2022-13:49 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-14:56) Annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği bebeğin sağlık durumu nasıl, kurtuldu mu? O bebek'ten sevindiren haber...

Dün gece saatlerinde 1 yaşındaki bebeğine şırıngayla çamaşır suyu içirdiği anlaşılan anne ile ilgili devreye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü girdi. Bebeğine çamaşır suyu içiren anne ile ilgili son gelişmeler nedir, bebeğin hayati tehlikesi devam ediyor mu gibi merak edilen tüm detaylara haberimizde yer verdik. 

Bismil'in Devlet Hastanesine götürülen ve şikayetinin kusma olduğu söylenen 1 yaşındaki kız çocuğu ilk müdahale yapıldıktan sonra Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra durumu ağırlaşan bebek yoğun bakıma kaldırıldı. Doktorlar kusmanın sebebini anlayabilmek için anne N.E.'ye belirli sorular yöneltti. Anne, dini nikahlı olarak beraber yaşadığı eşiyle tartıştıktan sonra sinirlendiğini ve 1 yaşındaki bebeğine şırınga ile çamaşır suyu içirdiğini anlattı. Polise haber verildikten sonra N.E gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

Bebek hayati tehlikeyi atlattı 

Yoğun bakımdaki tedavisi ardından hayati tehlikeyi atlatan bebek normal servise alındı. Tedavisi devam edecek. Olayla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışma başlattı. Ekipler, çalışmalar sonucunda bebek ile ilgili raporu hazırlayacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal