Annesini Önce Dövüp Sonra Gasbeden Oğluna Hapis Cezası

Eskişehir’de annesini dövdükten sonra cüzdanındaki parasını çalan oğula, 8 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

04.02.2020-14:36 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-14:28) Annesini Önce Dövüp Sonra Gasbeden Oğluna Hapis Cezası

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 2019 yılının Kasım ayında gerçekleşen olayda anne Emine U.’yu yaşadıkları tartışma akabinde annesini döven Hayri U., sonrasında da annesinin cüzdanındaki parasını zorla almıştı.

Annenin olayı polise bildirmesinin ardından gözaltına alınan Hayri U., çıkarıldığı mahkemede tutuklu yargılanmıştı.

ANNE ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Bugün duruşmaya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.Mahkemenin karar duruşmasına; tutuklu zanlı Hayri U. (21), annesi Emine U. ve avukatları katıldı. Şikayetinden cayan anne Emine U., oğlunun şeker hastası olduğunu bildirerek, “Günde 4 iğne vuruyor. Şekerden bazen kendini kaybediyor. Olay günü benden para istedi. Cüzdanımı açtı. Ben de buna kızdım. Cüzdanımı onun elinden almaya çalıştım. Cüzdanla birlikte beni sürükledi ve dövdü. Bir ara elinde bıçak gördüm. Ağza alınmayacak küfürler etti. Yine de şikayetçi değilim." ifadesini kullandı.

MAHKEME KABUL ETMEDİ

Zanlı belirtilen suçlamalara razı olmayarak, serbest bırakılmayı ve beraatını istedi. Mahkeme kuruluşu, son görülen duruşmada hükmünü açıkladı. Kurul, zanlının "konutta nitelikli yağma ve darp" suçu işlediği esasıyla 8 yıl 3 ay hapis cezası verilmesine karar verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal