Annenin Sırrıdır Çocuk neden final yapıyor? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezonda devam etmeyecek mi?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için flaş bir final kararı geldi. İşte detaylar...

06.06.2022-21:31 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-21:31) Annenin Sırrıdır Çocuk neden final yapıyor? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezonda devam etmeyecek mi?

TV 8 erkanlarında izleyiciyle buluşan Annenin Sırrıdır Çocuk adlı diziden final kararı haberi geldi. Dizinin final yapacağı açıklandı. Detaylar haberimizde...

Final yapacak

Yapımcılığını TV 8'in ve Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp'in yaptığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden final kararı geldi. TV 8 ile toplamda 13 bölümlük anlaşma yapan dizi reytinglerde dibi görünce 11. bölümle birlikte final kararı aldı.

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in yer aldığı dizide geçmişleriyle yüzleşmek durumunda kalan iki annenin hayatı ele alınıyordu. Dizi 6 Nisan 2022 tarihinde yayına başlamıştı. Reytinge yenik düşen diziler kervanına katılan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne ilk ne de son gibi gözüküyor. 

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinden final kararı

Televizyonlarda sürekli olarak yeni diziler karşımıza çıksa da çok fazla dizi olduğu için rekabet de fazla oluyor, bu sebepten ötürü çoğu dizi reytinglerde geride kaldığı için final yapıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi de bu diziler arasına adını yazdırdı, 11. bölümle birlikte ekranlara veda kararı alındı...

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal