Annenin Sırrıdır Çocuk final mi yapıyor, dizi bitiyor mu? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezon olacak mı?

Yayınlandığı günden beri sevilerek takip edilen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin final yapıp yapmayacağı merakla araştırılan konulardan biri oldu. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final mi yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

13.06.2022-23:29 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-23:29) Annenin Sırrıdır Çocuk final mi yapıyor, dizi bitiyor mu? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezon olacak mı?

Güçlü kadrosuyla merakla takip edilen TV8'in sevilen dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin sezon finali mi yoksa final mi yapacağı izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final mi yapacak? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final mi yapacak

Dizinin 15 Haziran günü yayınlanacak olan 11. bölümüyle ekranlara veda edeceği Twitter hesaplarından açıklandı. Dizinin Twitter hesabında "Ben hayatımdaki tek doğrunun sen olduğunu anladım.." Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümüyle Çarşamba 19.30'da TV8'de paylaşımı yapıldı.

Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Final Mi Yapıyor

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu nedir

Dizi üstünü örttüğümüz her şeyin altında kalırız sloganıyla tanıtılmıştı. Dizi tanıtımlarında Meryem karakteri şu sözleri söyledi; "Ben Meryem. Köksüz. Yuvasız. Niye böyle olduğumu anlayabilmeniz için önce çocukluğumu bilmeniz gerekiyor. Anlatmak da çok zor. Şimdilik sadece sevgisiz büyüdüğümü bilin. Benim gibi masum, küçük bir çocukken sevilmeyen insanlar içlerindeki boşluğu doldurabilmek için yalan söylüyor. Ta ki, o boşluğu dolduracak gerçeği bulana kadar. Benim için de bu gerçek annelik. Defne ile yollarımızı kesiştiren de bu. Birkaç ay sonra çocuklarını kucağına alacak iki anneyiz. Bir araya gelişimiz kaderin sırlı oyunlarında saklı."

Dizide çocuk bekleyen iki genç kadının tesadüf sonucu karşılaşmaları ve başlarına gelen olaylar konu edilmektedir.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler

Dizide oldukça sevilen ve başarılı isimler yer alıyor. İrem Helvacıoğlu Defne karakterini, Engin Öztürk Sadun karakterini, Selin Yeninci Meryem karakterini, Sacide Taşaner Sabriye karakterini, Olgun Toker Çınar karakterini, Ahmet Varlı Nuh karakterini, Mine Kılıç Sedef karakterini, Selim Erdoğan Reha karakterini, Demet Gül Türkan karakterini, Birgül Ulusoy ise Fidan karakterine hayat veriyor. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal