Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bitecek mi, final mi yapacak? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezonda devam edecek mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin geleceği son günlerde tartışılmaya devam ediyor. Dizinin final yapıp yapılmayacağı ve yeni sezon olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bitecek mi, final mi yapacak? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezonda devam edecek mi? Soruların yanıtları haberimizde...

06.06.2022-13:54 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-13:54) Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bitecek mi, final mi yapacak? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezonda devam edecek mi?

TV8’de yayın hayatına geçtiğimiz ay başlayan Annedir Sırrıdır Çocuk dizisinin akıbeti son günlerde tartışılmaya devam ediyor. Dizinin hayranları bu konu hakkında ikiye bölünmüş durumda. Bazı izleyenler Annedir Sırrıdır Çocuk dizisinin yeni sezon için yeterli bir hikayeye sahip olduğunu düşünürken bazı izleyenler ise dizinin hayal kırıklığı yarattığını düşünüyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bitecek mi, final mi yapacak? Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezonda devam edecek mi?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bitecek mi, final mi yapacak?

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin 9. bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yayın hayatına henüz başlamış olsa dizinin reytingleri 10. bölüm öncesinde pek de memnuniyet vermiyor. Bu durum da dizi hakkında final iddialarının ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk yeni sezonda devam edecek mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ekranlara veda edip etmeyeceği veya gelecek sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda yapımcı şirketten veya kanaldan bir açıklama gelmedi. Fakat son reyting sonuçlarına göre Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yeni sezonda izleyenlerle buluşması beklenmiyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal