Anne ve babası Müge Anlı’ya başvurmuştu: 3 yaşındaki Lİna’dan kahreden haber geldi, Türkiye ayaklandı

Müge Anlı’nın dün yayınlanan programına katılan anne ve baba 3 yaşlarındaki kızlar Lina’yı arıyordu. Kaçırıldığı iddia edilen minik kızdan kahreden haber geldi. İşte detaylar…

27.09.2022-09:36 - (Son Güncelleme: 27.09.2022-14:44) Anne ve babası Müge Anlı’ya başvurmuştu: 3 yaşındaki Lİna’dan kahreden haber geldi, Türkiye ayaklandı

Türkiye’nin gündemine oturan olay dün Müge Anlı’da ortaya çıktı. Eşinden boşanan ve ortaokul arkadaşının yanında kalan Melissa, çocukları kaçırılarak fuhuşa zorlandığını ve aylardır çocuklarını göremediklerini belirtti ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Eski eşi Abdurrahman ile Anlı’nın programına katılan kadının itirafları sosyal medyada ayaklanma başlattı.

Türkiye’yi sarsan olay Müge Anlı’da ortaya çıktı

Gaziantep’te yaşayan ve çocukları kaçırılıp fuhuşa zorlanan Melissa, çocuklarının zorla elinden alındığı belirterek 2 ve 3 yaşındaki kızlarını bulmak için eski eşi Abdurrahman ile Müge Anlı’dan yardım istedi. Yayın esnasında gelen bir telefonla 2 yaşındaki minik kız, bakılması için verilen kadın tarafından tespit edildi. Bakıcı kadın fotoğraftaki çocuğun kendisine bakılması için verilen çocuk olduğunu belirtti ve minik kızı polis ekiplerine teslim etti. 2 yaşındaki kızın bulunmasının ardından gözler 3 yaşındaki kıza çevrildi. 

Müge Anlı lina cinayeti

Türkiye’yi ayağa kaldıran olay

Çocukları kaçıran Gamze ve Mehmet isimli iki kişi hakkında gelen ihbar üzerine Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde arama yaptı. Korkunç görüntü evin derin dondurucusundan çıktı. 3 yaşında olduğu tahmin edilen minik kızın cansız bedeni dondurucudan çıkarılıp, adli tıbba götürüldü. Yapılan incelemeler sonrası dondurucuda bulunan bebek cesedinin Müge Anlı’da aranan 3 yaşındaki Lina olduğu belirtildi. Minik kızın vücudunda ise çok sayıda istismar ve darp izi olduğu adli tıp raporunda ortaya çıktı. Detayların kamuoyuna yansıma sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal