Anne Babasını Öldüren Genç Zehir İçerek İntihar Etti

İstanbul Küçükçekmece’de yaşanan olayda, cinnet geçiren genç önce anne babasını öldürdü ardında zehir içerek intihar etti.

17.11.2021-15:52 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-15:58) Anne Babasını Öldüren Genç Zehir İçerek İntihar Etti

İstanbul Küçükçekmece’de yaşanan olayda, cinnet geçiren genç önce anne babasını öldürdü ardında zehir içerek intihar etti.

Geçtiğimiz günlerde küçük çekmecede korkunç bir olay yaşandı. Cinnet geçirerek anne ve babasını silahla öldüren genç daha sonra zehir içerek intihar etti. Anne babasını öldüren çocuğun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise görenleri hayrete düşürdü.

KÜÇÜK ÇEKEMCEDE KAN DONDURAN OLAY 

Henüz 20 yaşında olan Küçükçekmece’de yaşayan Yusuf Çağrı Ekinci, beraber yaşadığı anne ve babasını silahla öldürdü. İşlediği cinayet sonrası zehir için genç hiçbir şey olmamış gibi uyudu. 

CİNAYET PLANINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Anne babasını öldürmeyi daha önceden planlayan gencin ortaya çıkan sosyal medya paylaşımları görenleri korkuttu. Edinilen bilgiye göre Halkalı Merkez Mahallesi'ndeki sitede yaşayan Yusuf Çağrı Ekici (20), annesi Sakine Ekici (43) ve babası Yusuf Ekici'yi (43) mutfakta silahla ateş ederek öldürdü. Yusuf Çağrı Ekici işlediği cinayetlerden sonra yatağına gidip zehir içerek intihar etti.

VASİYETİNİ YAZMIŞ

Ailesini öldürmeyi ve sonrasında intihar etmeyi planlayan genç dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, cinayeti nasıl işleyeceğini ve vasiyetini paylaşmış. Polis ekipleri gencin paylaşımlarını ihbar sayarak olay yerine gitti ve üç kişinin cansız bedenine ulaştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal