Anket sonuçları canlı yayında açıklandı! İşte İstanbul ve Ankara’da son durum…

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, katıldığı canlı yayında 31 Mart yerel seçimlerine 19 gün kala, anket sonuçlarını paylaştı ve en çok merak edilen şehirler arasında bulunan İstanbul, Ankara ve Bursa'daki son durumu açıkladı.

12.03.2024-09:59 - (Son Güncelleme: 12.03.2024-11:04)

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy'un programına katılan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve seçimlere 19 gün kala yapılan son anket verilerini paylaştı.


Anketlerde Bursa’nın son durumu

Mehmet Akif Ersoy'un 'Bursa riskli mi?' sorusuna Efkan Ala, ''Bursa'da gayet durumumuz iyi. Bursa her seçimde muhalefet tarafından dile getiriliyor. Hatırlarsanız daha önceki seçimlerde sayın Kılıçdaroğlu 'Bursa'yı alıyoruz' demişti! Olmadı, olmaz. Çünkü Bursa önemli bir magakent. Üretimi ciddiye alan bir iktidar ve onunla işbirliği içinde çalışan bir yerel yönetim var.'' diye cevap verdi.


Ala, canlı yayında İstanbul ve Ankara’yı değerlendirdi

Ersoy'un ''CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ankara'da iş bitti. Biz büyük bir farkla aldık' sözünü hatırlatmasının ardından Efkan Ala, İstanbul ve Ankara'daki son durumu canlı yayında paylaştı. Ala, açıklamasında şu ifadeleri yer verdi:

“Bir siyasetçi temennisini söylüyor. Bizim anketler öyle söylemiyor. En çok anketten anlayan en çok anket yapan bir partiyiz. Baş başa ciddi bir yarış var. Ben arkadaşlarımızın ipi göğüslüyeceğini düşünüyorum. Millet iradesinin sandıktan çıkmadan kesin bir şekilde değerlendirilmesi yanlış bir şey. İstanbul'a gelince! Çok donanımlı İstanbul'un tam da ihtiyacı olan, İstanbul'u alıp ileriye taşıyacak arkadaşımız Murat Kurum çalışmalarını yürütüyor. Bütün verilen Murat Kurum'un seçileceğini gösteriyor. Çünkü bu konuda yetkin bir arkadaşımız. İstanbul inanılmaz hizmetlere kavuşacaktır. Hükümetimizle birlikte İstanbul layık olduğu hizmetlere kavuşacaktır. Görüyoruz İstanbul'un 5 yılda ne kadar geri kaldığını.”


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal