Ankaragücü Galatasaray maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları - Ankaragücü GS maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Süper Lig’de 36. hafta maçı olan Ankaragücü Galatasaray karşılaşmasının sonunda ligin şampiyonu ortaya çıkabilir. Bu nedenle milyonlarca futbol sever bu karşılaşmayı iple çekiyor. Ankaragücü Galatasaray maçını şifresiz olarak yayınlayan yabancı kanalları öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor.

30.05.2023-12:13 - (Son Güncelleme: 30.05.2023-12:13)

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Şampiyonluğa 1 galibiyet uzaklıkta olan Galatasaray Ankaragücü’nü deplasmanda yenerek mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. Ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyen Ankaragücü ise güçlü rakibini yenerek işi tamamen bitirmek istiyor. Heyecanın zirve yapacağı Ankaragücü Galatasaray maçını şifresiz izlemek isteyenler maçı hangi kanalların canlı ve şifresiz olarak ekranlara taşıyacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 

Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig 36. hafta maçında Ankaragücü ile Galatasaray bugün saat 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk maçı canlı olarak Bein Sports 1’de yayınlanacak.

Ankaragücü Galatasaray Maçı

Karşılaşmanın hakemi kim?

Ankaragücü Galatasaray maçının hakemi Volkan Bayarslan olacak.

Ankaragücü Galatasaray maçını şifresiz nasıl izlerim?

Kanada'da yayın yapan fuboTV Canada ve Fanatiz Canada kanalları Ankaragücü-Galatasaray maçını ekranlara getirecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal