Ankara’dan sonra Erzurum’da da yaşandı! Sokak köpekleri kız çocuğuna saldırdı

Erzurum'da okuldan dönen 8 yaşındaki Ela Sarıtaş, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. ‘kırmızı alan’ kısmında tedavisi devam eden Sarıtaş’ın babasından açıklama geldi.

05.01.2024-15:57 - (Son Güncelleme: 05.01.2024-15:57) Ankara’dan sonra Erzurum’da da yaşandı! Sokak köpekleri kız çocuğuna saldırdı

8 yaşındaki Ela Sarıtaş, Erzurum  Tekman ilçesi Toptepe Mahallesi'nde okuldan dönerken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Çevredekilerin yardımıyla sahipsiz köpeklerden kurtarılan Sarıtaş, Tekman Şehit Piyade Çavuş Muhammet Binici Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildi.

Baba Yunus Sarıtaş: “ Kızımın kulağından küçük bir parça koptu!”

Dört çocuğunun en büyüğü olan kızı Ela için çok üzüldüğünü ve endişe ettiğini ifade eden Sarıtaş, "Kızım okuldan gelirken yaklaşık 10 köpeğin saldırısına uğradı. Ben koştum ama yetişemedim, oradaki vatandaşlar kızımı köpeklerin elinden kurtardı. Hemen ben de hastaneye getirdim. Kızım başından, sırtından, kulağından, karnından ve kalçasından yaralandı. Kızım ölümden döndü. Kafasında derin bir yara vardı. Köpek ısırması olduğu için dikiş atılmadı, farklı bir müdahale yöntemi kullanıldı. Henüz kuduz teşhisi konulmadı. Sorumlulardan şikayetçiyim, gerekenin yapılması istiyorum." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da köpek saldırısı sonucu bir çocuk hayatını kaybetmişti. Başıboş köpeklerden kaynaklı yaralama ve ölüm olaylarından sonra yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal