Ankara’daki selde hayatı kaybeden İlkay Yiğit’in son sözleri ortaya çıktı: ‘Galiba kurtulamayacağım’

Geçtiğimiz gün Ankara’dan gelen sel felaketinde hayatını kaybeden İlkay Yiğit’in son telefon konuşması ortaya çıktı. Yardım çağırmak için telefonu eline alan genç adamın sözleri herkesi duygulandırdı.

12.06.2022-16:23 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-16:30)

Başkent Ankara’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen selde hayatını kaybeden İlkay Yiğit’in, son telefon konuşması ortaya çıktı. Selin ortasında aracında mahsur kalan Yiğit, yardım istemek için patronunu aradı, genç adamın son sözleri ise herkesi yasa boğdu. 

Boğulmadan önce telefonda konuşmuş 

Ankara’da meydana gelen selde hayatını kaybeden İlkay Yiğit’in cenazesi bugün defnedildi. Rehabilitasyon merkezinde servis sürücüsü olan Yiğit, sel sırasında içinde bulunduğu arabadan kurtulmaya çalışırken, sele kapılarak hayatını kaybetti. Ekiplerin yaptığı detaylı arama sonucunda, genç adamın cansız bedenine, şehir merkezinden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Ankara'daki sel

Araba mahsur kalan ve sel yoğunlaşmaya başlamadan patronunu arayan İlker Yiğit, yardım istiyor. Yardım beklerken suların artmasının üzerine tekrar patronunu arayan Yiğit, 'Hakkınızı helal edin, ben zannediyorum kurtulamayacağım' diyor.

Kendisini arabadan dışarı atmış

Hayatını kaybeden İlker Yiğit’in arkadaşı olaya dair , ‘’Biz bunun haberini aldıktan sonra hemen olay yerine intikal ettik ancak arama kurtarma ekipleri 2-3 saat içerisinde maalesef kardeşimizin cansız bedenine ulaştı. Çevredeki görgü tanıklarına göre arabanın içinde son anda savrulurken kendisini atmış arabadan. Zannediyoruz bir umutla bir çalıya çırpıya bir yere tutunabilirim diye arabadan kendisini atıyor. Şoför kapısının açıldığını görüyoruz videoda ama daha sonra maalesef, takdiri ilahi. Her ne dersek boş maalesef. Acımız büyük" dedi. 

İlker Yiğit

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal