Ankara’da yaşayanlar dikkat: O yollar trafiğe kapalı olacak

Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı dolayısıyla bugün saat 08.00’den program bitişine kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

13.10.2023-10:44 - (Son Güncelleme: 13.10.2023-17:23)

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), tarafından yapılan açıklamada, Ankara’nın başkent oluşunun 100. yılı dolayısıyla bugün saat 08.00’den program bitişine kadar bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Bazı yollar trafiğe kapatılacak

ABB’nin açıklamasında “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif yolları tercih etmelerini ve trafiğe kapatılacak yollara ilişkin durumu dikkate almalarını rica ederiz” duyurusu yer alırken araç trafiğine kapalı yollar da şu şekilde duyuruldu:

Ankara Trafiğe Kapalı Yollar

“Cumhuriyet Caddesi'nin Baruthane Kavşak ile Ulus Kavşak arasında kalan bölümü ile Çapa Sokak'ı, ihtiyaç duyulması halinde; Seğmenler tarafından kortej yürüyüşünün yapılacağı Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, Anafartalar Caddesi, Hisar Parkı Caddesi, İpek Caddesi, Bedesten Sokak, Gözcü Sokak, Kalekapısı Sokak ve Alitaş Sokak ile yürüyüş güzergahına bağlanan tüm cadde ve sokaklar çift yönlü trafiğe kapatılacaktır.”

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal