Ankara'da Yağan Şiddetli Sağanak Yağış Sebebiyle Ev Ve İş Yerleri Göle Döndü

Ankara’da sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağış sonrasında bazı olumsuzluklar yaşandı. Sincan ilçesinde cadde ve sokaklar göle döndü.

11.06.2021-18:12 - (Son Güncelleme: 11.06.2021-18:20) Ankara'da Yağan Şiddetli Sağanak Yağış Sebebiyle Ev Ve İş Yerleri Göle Döndü

Ankara'nın Sincan ilçesinde sabah saatlerinden beri etkisini gösteren sağanak yağış olumsuzluklara sebep açtı. Vatandaşlar sağanak yağmur sebebiyle zor durumda kaldı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yollardaki köprüler kapanırken, araçlar sel altında kaldı. 

CADDE VE SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ 

Buna bağlı olarak Sincan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan otopark da suyla kaplandı. Otoparkta yer alan otomobiller su içinde kaldı. Çevredeki vatandaşlar, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. Belediye ekipleri tarafından gerekli temizlik çalışması başlattı. 

SU ALTINDA KALAN BİR VATANDAŞ KURTARILDI 

Diğer yandan Ankara’nın Haymana ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde etkisini gösteren şiddetli yağmurun ardnıdan sel meydana geldi. 

ÇADIRLAR SELDEN ZARARA UĞRADI 

Gerçekleşen selin ardından oluşan suların altında kalıp mağdur olan 1 vatandaş kurtarıldı. Yağmurunda etkisiyle tarım işçilerinin ikamet ettikleri çadırlar selden zarara uğradı. Meydana gel selin oluştuğu yere Jandarma, Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, ASKİ ve Fen İşleri ile sağlık ekiplerinin dışında AFAD ekibi de gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal