Ankara'da Sahte Dezenfektan Operasyonunda 4 Kişi Tutuklandı

Ankara'da sahte dezenfektan üreten ve ürettikleri malları piyasaya sürmeye çalışan örgüte operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

16.03.2020-12:17 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-12:30)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını dünyanın birçok yerinde görülmeye devam ediyor. Salgınla beraber fırsatçılar da aynı orantıda artış gösterdi. Birçok ürünün fahiş fiyatlara satılırken, sahte ürünlerin de üretimine hız verildi. 

Vatandaşların bu aralar sık kullandığı dezenfektan ürünlerinde fiyat artışı görülürken, ürünlerin sahtelerini hazırlayarak piyasaya sürdükleri belirlenen suç örgütünün üyelerine yönelik olarak, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Şubesi ekiplerince takibe alındı.

Benzer suçlardan birçok suç kaydı bulunan S.Ö'nün elebaşı olduğu suç örgütünü takip eden polisler, teknik fiziki takibin ardından belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yenimahalle ilçesinde zanlılara ait adreslerde bulunan 2 konteyner ve 2 otomobilde yapılan aramalarda, bidonlar içerisinde 352 litre sahte el dezenfektanı, 75 litre etil alkol, 3 litre gliserin, 10 litre içeriği belirlenmeyen kimyasal madde, alkol derece ölçer cihazları, çok sayıda plastik bidon ve 10 bin civarında sahte bandrol, hologram ile etiket ele geçirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal