Ankara'da Karşıya Geçmek İsteyen Kişi Demir Parmaklıklara İşte Böyle Sıkıştı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Etlik Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Somalili bir genç, parmaklıklarda sıkışıp kaldı. Olay yeri görgü tanıklarının imdadına yetişmesi üzerine hastaneye sevk edilen genç adam, arkadaşları tarafından olay yerinde terk edildi.

17.07.2020-09:27 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-08:45) Ankara'da Karşıya Geçmek İsteyen Kişi Demir Parmaklıklara İşte Böyle Sıkıştı!

Başkentte 1,5 metre uzunluktaki demir bariyerden atlama girişiminde bulunan Somalili vatandaş, zor anlar yaşadı. Parmaklıkların arasında sıkışıp kalan yabancı uyruklu kişinin alkollü olduğu tespit edildi.

Saat 03.30 civarında meydana gelen olay, Altındağ ilçesi Etlik Caddesi Dışkapı Üst Geçidi altında gerçekleşti.

ELİNİ VERDİ BACAĞINI KAPTIRDI
Alkollü olduğu tespit edilen Somalili gencin caddenin tarafına geçmek için 1,5 metre uzunluktaki demir bariyerden atlama işlemi başarızlıkla sonuçlandı. Bu da yetmezmiş gibi bacağı parmaklıklar arasında kalan genç adam tabiri caizse elini verdi bacağını kaptırdı.

Bacağını sıkışık alandan kurtaramayan kişinin yardım feryadını duyan taksi şoförü Nejdet Demir, polisi arayarak yardım talep etti.

TAKSİCİ İMDADINA YETİŞTİ
Ardından taksici Nejdet Demir bölge sakinlerinin de yardımıyla Somalili genci sıkıştığı yerden çıkardı. Sonrasında bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, refüjde baygın yatan kişiye ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

SAATLER ÖNCE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI
Diğer taraftan tespit edilen bilgiye göre bahsi geçen kişinin akşam 21.00 sıralarında da Çankırı Caddesi'nde bir otelin önünde alkolün tesiriyle cansız yattığı ve götürüldüğü hastaneden kısa süre önce çıkarıldığı bildirildi.

'ARKADAŞI BIRAKIP GİTTİ'
Taksi şoförü Demir, Somalili gencin yalnız olmadığını ancak parmaklıklara sıkışıp kalınca arkadaşı tarafından terk edildiğini dile getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal