Ankara’da 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi? Yarın okul var mı, ara tatil uzatıldı mı?

Ankara’da etkili olan rüzgar ve kar yağışı sebebiyle ara tatilin uzatılabileceği söylentileri ortaya çıktı. Bu nedenle de vatandaşlar son dakika gelişmelerini yakından izliyor. Peki Ankara’da 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi? Yarın okul var mı, ara tatil uzatıldı mı? İşte detaylar…

19.11.2023-15:32 - (Son Güncelleme: 19.11.2023-15:32)

Ankara’nın belli yerlerinde görülen kar yağışı ile kuvvetli rüzgar sebebiyle okulların tatil edilip edilmeyeceği gündemi meşgul ediyor. 10 Kasım 2023 Cuma günü başlayan ara tatilin normal şartlarda yarın bitmesi gerekiyor. Ancak olumsuz hava koşulları sebebiyle ara tatilin uzatılacağı da iddia ediliyor. Peki Ankara’da 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi? Yarın okul var mı, ara tatil uzatıldı mı? 

Meteoroloji 19 Kasım hava durumu 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege ve İç Anadolu'nun yüksekleri, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli, Bursa ve Bilecik’in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Marmara, Batı ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Ordu çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Ankara 20 Kasım Okullar Tatil Mi

Ankara’da 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi?

Ankara’da okulların yarın tatil edilip edilmeyeceği konusunda valilik tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Normal eğitim takvimine göre hafta sonu da dahil 9 gün süren ara tatil 20 Kasım 2023 Pazartesi (Yarın) sona erecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal