Ankara Valiliği 'Gergerlioğlu'na Kötü Muamele' İddialarının Asılsız Olduğunu Açıkladı

Ankara Valiliği, eski milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun gözaltında olduğu süre boyunca kötü muameleye maruz kaldığıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Emniyet güçlerimizin yıpratılmasına yönelik açık iftiradır.'' açıklamasında bulundu.

06.04.2021-16:21 - (Son Güncelleme: 06.04.2021-16:21) Ankara Valiliği 'Gergerlioğlu'na Kötü Muamele' İddialarının Asılsız Olduğunu Açıkladı

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, terör örgütü propagandası yapma kabahatinden yargılanarak mahkumiyet cezası Yargıtay tarafından onaylanan ve Cumhuriyet Başsavcılığının emri ile hakkında yakalama işlemi gerçekleştirilen eski milletvekili Gergerlioğlu'nun kötü muamele ile karşılaştığına dair iddiaları TBMM çatısı altında ifade edilen iddialar sebebiyle açıklama yapılmaya gerek görüldüğü kaydedildi.

''İFTİRADIR''

Ankara Valiliğince yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hakkında kesinleşmiş mahkumiyet kararı olan eski milletvekili Gergerlioğlu'nun yakalanması ve infaz işlemlerinin yapılması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmesi talimatı üzerine, adı geçen hükümlü 2 Nisan saat 19.50'de ikametinden alınmıştır. Hastanede yapılan muayene ve tetkikler sonrası doktor raporu alınarak ivedilikle Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmiş, burada yapılan tebligat sonrası saat 23.55’te cezaevine teslim edilmiştir. Bu süreçte hükümlüye yönelik kötü muamele yapıldığı iddiası asılsız olduğu gibi emniyet güçlerimizin yıpratılmasına yönelik açık iftiradır."

Ankara Valiliği 'Gergerlioğlu'na Kötü Muamele' İddialarının Asılsız Olduğunu Açıkladı354545454

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal