Ankara Kuşu kimdir? Twitter Ankara Kuşu kim olduğu belli mi, Oktay Yaşar mı? Ankara Kuşu hakkında bilgiler

Sosyal medya platformu Twitter'da 'Ankara Kuşu' kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan ve kimsenin duymadığı kulis bilgilerini yayınlayan hesabın kime ait olduğu merak ediliyor. Bir kesim, hesabın Oktay Yaşar'a ait olduğunu söylerken Ankara Kuşu hesap sahibinin aslında kim olduğu araştırılıyor.

29.06.2022-01:29 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-01:29) Ankara Kuşu kimdir? Twitter Ankara Kuşu kim olduğu belli mi, Oktay Yaşar mı? Ankara Kuşu hakkında bilgiler

Son günlerde adı çok fazla duyulan ve Twitter'da 'Ankara Kuşu' adıyla paylaşımlar yapan hesabın kim olduğuna yönelik araştırmalar yapılmaya başlandı. Kamuoyuna henüz duyulmayan kulis bilgilerini herkesten önce paylaşarak popüler olan Ankara Kuşu adlı hesabı kimin yönettiği, ve paylaşımları kimin yaptığı büyük merak konusu oldu. Peki, Ankara Kuşu kimdir? Twitter Ankara Kuşu kim olduğu belli mi, Oktay Yaşar mı? Ankara Kuşu hakkında bilgiler..

Ankara Kuşu kimdir

Ankara Kuşu hesabın sahibi Oktay Yaşar mı?

Geçtiğimiz yıllarda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ’ye yönelik yürüttüğü soruşturmasında tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Oktay Yaşar'ın Twitter'da Ankara Kuşu adıyla paylaşımlar yaptığı iddia edilmişti.

Twitter hesabında yüz binlerce kullanıcının takip ettiği Ankara Kuşu'nun bir dönem hesabı askıya alınış ve daha sonra yeniden açılmıştı. Hesabı yöneten kişinin Oktay yaşar olduğu yönünde ortaya atılan iddiaların ardından ise Oktay yaşar'ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.

Ankara Kuşu Oktay Yaşar

Gebze'de bir dönem yerel gazeteci olarak çalışan Oktay Yaşar'ın 2016 yılına kadar bariyertv adlı bir haber sitesini yönettiği öğrenildi. Oktay Yaşar'ın aynı zamanda sahibi olduğu öne sürülen Ankara Kuşu isimli Twitter hesabını da yönettiği söyleniyor.

Ankara Kuşu Oktay Yaşar

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan ve yerel gazeteci olarak görev yapan Oktay Yaşar, 1986 doğumlu olduğu bilgisine ulaşılırken bir dönem Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Genel Sekreterlik biriminde görev alan Abdullah Yağcı ile birlikte çalıştığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. Twitter'da 'Ankara Kuşu' hesabını ilk açtığı yıllarda kimliğini gizleme konusunu çok iyi yöneten Oktay Yaşar'ın daha sonrasında kendi kişisel hesabından ve 'Ankara Kuşu' hesabı üzerinden yayınladığı fotoğraf paylaşımlarında benzerlik olduğu için kimliğinin ifşa olduğu bilgisine de ulaşıldı.

Ankara Kuşu Oktay Yaşar

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal