Ankara Kitap Fuarı Nerede, Nasıl Gidilir?

Ankara Kitap Fuarı en ucuz fiyatlarıyla yarın ziyaretçilerini bekleyecek. Peki, Ankara Kitap Fuarı'na nasıl gidilir?

30.10.2021-16:37 - (Son Güncelleme: 30.10.2021-16:37)

Ankara Kitap Fuarı yarın sonra eriyor. 2 yıldır Koronavirüs dolasıyla yapılamayan kitap fuarları tekrardan yapılmaya başlandı. Ankaralılar en sonda kitap fuarına kavuştu. Peki, Ankara kitap fuarına nasıl gidilir? Ankara kitap fuarı nerede? İstanbul Tüyap kitap fuarı açılacak mı?

ANKARA KİTAP FUARI BAŞLADI

ATO Congresium'da Ankara kitap fuarı 16. defa kapılarını ziyaretçilere açtı. Ankara Kitap Fuarı'nda söyleşiler, imzalar, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleri de bulunuyor. Binlerce kitap yüzlerce sahaf ve kitapçı Ankara Kitap Fuarı'nda kitaplarını sunacak. 350 yazar ve 174 yayınevi okurlarıyla ATO Congresium'da buluşacak. Fuar'da yazarlar arasında Tolga Aydoğan, Miyase Sertbarut, Nihat Genç, Erol Mütercimler, Ahmet Telli, Metin Hara, Murat Ağırel, Nuray Sayari, Şükran Kozalı, Murat Çelik'in de gibi insanlar da var. Geçen hafta yüz bine yakın insan fuarı ziyaret etti. Ama fuarın en güzel zamanı yaklaşıyor.

EN UCUZ FİYATLAR YARIN GELİYOR

 Kitap fuarı yarın sonlanıyor ve fuarın en güzel günü de başlıyor. Bütün hafta kitap satan sahaflar ve yayınevlerinin en çok indirim yaptığı gün fuarın son günü oluyor. Ellerinde kalan kitapların çok cüzi fiyatlara satıldığı son gün, okuyucuların pek de bilmediği bir olay.


ANKARA KİTAP FUARI'NA NASIL GİDİLİR?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan ATO Congresium, Ankara'da etkinliklerin en uğrak yerlerinden biri. Ankara Kitap Fuarı da bu yıl ATO Congresium'da yapıldı. Kızılay - Çayyolu metrosuna binerek 5 dakikalık bir yürüyüşle Congresium Ankara'ya ulaşılabilir. Mamak, Çankaya, Gölbaşı ve Keçiören'den otobüsle Congresium'a ulaşılabilir. Giriş engellilere, öğretmen ve öğrencilere ücretsiz. Sabah 10:00'da başlayan fuar akşam 8'de sonlanıyor. 

İSTANBUL TÜYAP KİTAP FUARI OLACAK MI?

Her sene yapılan ve Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan İstanbul Tüyap Kitap Fuarı bu yıl da düzenlenemeyecek. İki yıldır düzenlenemeyen kitap fuarının yapılmama sebebi olarak aşılanmanın yetersizliği gösterildi. 38 yıldır düzenli olarak yapılan kitap fuarı Koronavirüs gerekçesiyle bu yıl da yapılamayacak. Fuara en çok lise ve orta okul öğrencilerinin gelmesi ve o yaşlarda insanların aşılanma oranın düşük olması gerekçesiyle kitap fuarı bu yıl da yapılmayacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal