Ankara Emniyeti Ayhan Bilgen Hakkındaki İddiaları Yalanladı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, gözaltında olan HDP'li Ayhan Bilgen'in gıda zehirlenmesine rağmen sağlık kuruluşuna götürülmediği iddialarını yalanladı.

28.09.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-10:10) Ankara Emniyeti Ayhan Bilgen Hakkındaki İddiaları Yalanladı

25 Eylül sabahı gözaltına alınan Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in de aralarında bulunduğu birçok HDP'li isim Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirilmişti. HDP tarafından yapılan açıklamada "Ankara Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan Ayhan Bilgen, avukatlarına akşam yemeğinden zehirlendiklerini, hastaneye götürülmediklerini söyledi." denildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ayhan Bilgen'in zehirlenmesine rağmen hastaneye götürülmediği yönündeki iddiaları yalanladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde gözaltında olan Ayhan Bilgen'in gıdadan zehirlendiği ancak bir sağlık kuruluşuna götürülmediği şeklindeki paylaşımların asılsız olduğu bildirildi.

AYHAN BİLGEN DAHİL 3 ŞÜPHELİ HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Ankara Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde farklı suçlardan gözaltında bulunan 181 şüpheliye, mavzuat gereğince aynı kumanyadan verildiği kaydedilen açıklamada, gözaltına bulunan şüphelilerden Ayhan Bilgen dahil yalnızca 3 kişiden sağlık şikayetleri alındığını ve bu kişilerin sağlık kuruluşuna götürülerek tedavilerine başlandığı aktarıldı.

Sağlık kuruluşlarında yetkililerle yapılan görüşmelerde şüphelilerin tetkiklerinin ayrıntılı olarak devam ettiği bilgisine de açıklamada yer verildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal